Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Михайлов: Депутати от "'Величие" вече имат договорка със старата власт

01 юли 2024, 18:12 часа
Реклама

Ивелин Михайлов от "Величие" обяви в интервю за БНТ, че депутати от партията му имат договорка със "старата власт".

Реклама

"100% има депутати от нашата група, които вече имат договорка да кажем със старата власт, срещу която се изправихме", посочва той.

Михайлов допълва, че утре от "Величие" ще изнесат конкретна информация, за да стане ясно за какво говори. 

"Утре ще дадем и други доказателства, за това, че някой на мен ми казва, че може да ми реши финансовите проблеми и да ми даде защита при положение, че до вчера не е имал пари за кафе. Може ли човек, който до вчера не е имал пари за кафе да реши финансов проблем на човек, който управлява 500 милиона активи?", попита той.

Той коментира и постът в социалната мрежа X, който се появи по-рано днес, в който се твърдеше, че Михайлов ще призове народните представители от партията си да подкрепи кабинета "Желязков". По-късно стана ясно, че профилът му е бил хакнат

По думите му това е кампания срещу него и предложи да дебатира с Борисов, Пеевски, Костадинов и Трифонов с изслушване. Още: Размножителният период на Ивелин Михайлов

"Това е лъжа. Първо хората, които са го споделили в самото начало, най-вероятно са и хората, които са участвали в незаконно проникване в чужд профил, който когато някой вземе властта на този профил, той може да си пише каквото иска все едно от мое име.

"Моето мнение е противоположно на това, което е написано в този профил. И именно това обсебване на моя профил е поредното доказателство в нечестността, която използват хората, стоящи зад това правителство и тези, които ги подкрепят, за да могат да постигнат своята цел да имат правителство", каза още Михайлов.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес