Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Късметче според зодията за тази седмица, 01-07 юли 2024

01 юли 2024, 05:45 часа

Овен

Реклама

Меркурий, планетата на комуникацията, преминава в Лъв във вторник, 2 юли, и ви вдъхновява да правите планове и да се съсредоточите върху това, което носи най-много късмет в живота ви. В момента се намирате във фаза на реконструкция на живота си, в която трябва да се съсредоточите върху това, което ви носи щастие. Това няма да възпре мечтите ви за успех или богатство, но ще ви помогне да видите какво ви носи най-положителна енергия и ще получите и най-щастливите резултати.

Още: Най-щастливата зодия през юли 2024: Желанията се сбъдват, идват внезапни печалби и любов!

Уверете се, че не само защитавате и избирате това, което искате повече в живота си, но и сте отворени да приемате предложения - независимо колко неочаквани могат да бъдат те. Точно сега, колкото повече радост има в живота ви, Овни, толкова по-щастливи ще се чувствате.

Телец

Новолунието в Рак настъпва в петък, 5 юли, и помага да се появят множество предложения заедно с ново начало, Телец. Може да получите възможности в кариерата си, в житейските си планове или в онзи таен проект, върху който работите, но не става въпрос просто да чакате нещо да се случи - а какво можете да направите, за да привлечете този късмет в живота си.

Съсредоточете се върху начина, по който сте общували в миналото, особено ако е имало тенденция да избягвате определени теми или да оставате твърде фиксирани върху конкретен резултат. Като предизвикате себе си да промените начина, по който подхождате към въпросите в работата, любовта и живота, ще можете да се отдадете на потока от късмет, който преминава през живота ви.

Близнаци

В четвъртък, 4 юли, Марс в Телец ще се съюзи със Сатурн в Риби, напомняйки ви за ползите от търпението - особено в кариерата ви. Вие усърдно работите върху професионалния си път, тъй като искате да обхванете повече от целите си и да не загърбвате мечтите си. Възможно е в този процес да сте пропуснали важна идея или интуитивен подтик, за което е предназначена седмицата от 1 юли.

Опитайте се да забавите темпото и да си позволите да почувствате, вместо да продължавате процеса на работа. Не можете да избързате с успеха или с божественото време, Близнаци. Така че ще ви бъде от полза да направите пауза, да се консултирате със себе си и да си дадете пространство, за да видите, че късметът, който търсите, вече е бил във вас през цялото време.

Рак

Макар че желанието и проявлението са важна част от привличането на късмет в живота ви, трябва също така да сте толкова отдадени на това, което искате, че нищо да не може да застане на пътя на успеха. Рак, Вселената не ви блокира и в момента няма защо да се страхувате от това, което сте способни да постигнете - но трябва да се убедите в това сами.

Тъй като Венера в Рак се съединява със Сатурн в Риби в сряда, 3 юли, опитайте се да станете толкова отдадени на това ново начало, което искате да изградите, че да не оставяте място за провал. Докато привличате благословии в живота си, вие също сте призвани да работите за това, което искате, защото колкото по-голяма ангажираност демонстрирате, толкова повече невероятни възможности и благословии ще привлечете в живота си.

Лъв

Има моменти в живота ви, когато трябва да приемете повече мекушавост, нежност или приличие, докато се опитвате да постигнете успех - но Лъв, това не е един от тези моменти. Позволете си да се върнете към онази лъчезарна, нефилтрирана, смела и на моменти дръзка същност. Просто бъдете себе си. Меркурий ще се върне в знака на Лъва във вторник, 2 юли, и ще ви помогне да си припомните, че вродените ви качества са полезни, особено когато става въпрос за привличане на късмет в живота ви.

Обещайте си, че няма да се въздържате от нито един разговор или възможност да покажете на другите кои сте в действителност. През това време ще владеете думите и ще имате по-силно присъствие, така че използвайте това в своя полза и не се притеснявайте да криете най-добрите части от това, което сте, а го оставете да блесне пред света.

Дева

Може би ще искате да си позволите да се отдадете на по-интуитивната и мистичната си страна с новолунието в Рак, което изгрява в петък, 5 юли. С присъствието на толкова много водна енергия от вас се иска да се предадете и да погледнете как можете да подходите към нещата по различен начин, така че да има по-малко работа и повече радост. Позволете си да се освободите от необходимостта да обяснявате или планирате през седмицата от 1 юли и си позволете да си пожелаете нещо.

Независимо дали става въпрос за падаща звезда или чрез церемония на Новолунието, позволете си да прегърнете тази божествена връзка с духа и просто да си пожелаете това, за което мечтаете. Колкото и винаги да се справяте с практическите въпроси, ще имате по-голяма полза от това да се свържете отново с Вселената и да повярвате, че е нормално да вярвате в проявяването на определен късмет, ако не можете логично да разберете как ще се случи.

Везни

В началото на седмицата от 1 юли се уверете, че не слушате никого, освен себе си. Филтрирайте шума, мненията или напътствията на хората около вас и създайте пространство, за да можете да уважите мечтите си и това, което ви се иска да преследвате. Новолунието в Рак в петък, 5 юли, ще ви позволи да поемете по пътя на кариерата си.

За да сте на мястото, където да се възползвате от това, не можете да слушате никой друг освен себе си - дори ако това е романтичен партньор. Новолунието в Рак ще ви помогне да издигнете професионалните си стремежи на ново ниво чрез предложение за работа, повишение или яснота да следвате това, което знаете, че трябва да правите. Няма нищо, което да не можете да постигнете, когато започнете да се вслушвате в интуицията си.

Скорпион

Отделете малко време за себе си, Скорпионе и се опитайте да си спомните мечтите, които някога сте имали за живота си. Чувствата не са само за късмет или успех, но и за това, че наистина се чувствате у дома в себе си и в това, което сте създали. Тази идея за дом ще се появи с Новолунието в Рак в петък, 5 юли - но тя няма за цел да ви задържа, а да ви даде ценно прозрение, което може да ви помогне да започнете да се движите напред.

Трансформацията е една от ключовите ви задачи през тази година. Поради това ще откриете, че много ситуации в живота ви ще се променят, но ако успеете да изградите този дом вътре в себе си и също така си позволите да уважите това, което се надявате, че ще почувствате в тази нова глава, тогава ще бъдете по-склонни да приемете и божествените пренасочвания, когато се появят. Тази седмица може да получите предложение, което ви се струва твърде голямо или твърде хубаво, за да е истина - но всичко, което трябва да направите, е да си спомните, че това е, което винаги сте заслужавали.

Стрелец

Безполезно е да премисляте и да отгатвате благословиите си, Стрелци. Работиш, за да промениш нещата към по-добро не само във финансов и личен план, но и вътре в себе си. Така че щом нещата започнат да изглеждат така, сякаш са се обърнали и най-накрая започват да вървят по вашия път, не губете време да отгатвате благословиите си.

Меркурий ще се върне в Лъв във вторник, 2 юли, и ще донесе щастливи предложения, възможности, вдъхновения и шансове за пътуване. Това е всичко, за което сте работили, така че се възползвайте от него и не живейте живота си в състояние на очакване другата обувка да падне. В живота получавате това, което влагате. Така че това е доказателство и потвърждение на всичко, което сте вложили в голямото си завръщане.

Козирог

Промяната не е задължително да бъде страшна перспектива, нито пък да означава, че ще трябва да се откажете от нещо. Тя може да пристигне точно както сте възнамерявали и с незабавно потвърждение, че това, към което се насочвате, ще бъде много по-добро от всичко, от което сте се оттеглили.

Във вторник, 2 юли, Меркурий ще премине в Лъв и ще поиска от вас да станете по-открити и авантюристични в проявяването на това, което искате в живота си. Поемете по-голям риск, излезте на улицата и бъдете по-властни в присъствието си. Като поемете отговорност за промяната, която искате да се случи, ще сте сигурни и че насочвате потока от събития във ваша полза. По този начин ще се убедите, че никога не е имало от какво да се страхувате.

Водолей

Би било разумно да отделите малко време и да погледнете на нещата, особено на тези от финансово естество, отново. Това не е защото предстои нещо негативно, а защото може да сте пропуснали бонус или възможност да съберете дължимото към вас. Венера в Рак ще се съюзи със Сатурн в Риби в сряда, 3 юли, което ще ви накара да се замислите за финансите си. Ще прецените границите си по отношение на парите и инвестирането на време в това, което има най-голяма стойност за вас - дори ако това е времето ви за почивка или пътуване.

Използвайте това, за да създадете пространство за получаване на финансов тласък, а също и за да започнете да сеете семената за ново начало в тази област от живота си. Докато сте били толкова заети да се съсредоточавате върху това, което ви носи щастие, трябва да помните, че сте отговорни и за неговото създаване и защита.

Риби

Границите са се превърнали в новия ви най-добър приятел, Риби, дори и да не сте си представяли, че това е възможно. Докато се движите в това деликатно пространство на учене кои граници да запазите и кога да свалите тези прегради, за да получите, ще трябва да съсредоточите повече енергия върху това какво означава този процес за вас. Меркурий ще премине в Лъв във вторник, 2 юли, и ще ви помогне да станете по-открити и по-смели в отстояването на това, което искате и от което се нуждаете.

Още: 3 зодии, които нямат късмет и това е!

Това ще бъде от съществено значение в личните ви взаимоотношения и ще ви помогне да се справите с всички професионални предизвикателства, да защитите спокойствието си и да привлечете повече късмет и изобилие.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес