Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които са обречени на страдание през седмицата, 01-07 юли 2024

01 юли 2024, 05:25 часа

Страданието е неизменна част от нашия живот, за тези зодии съдбата е предвидила една предизвикателна седмица. Ето как ще се справи всяка зодия с трудностите в живота си.

Реклама

Още: Астролози: Това са най-щастливите дати през ЮЛИ месец

Лъв

Обръщайте голямо внимание на знаците и ги записвайте някъде, за да не ги забравяте. Парчетата от пъзела ще започнат да придобиват смисъл, след като съберете достатъчно от тях.

Също така ви насърчаваме да бъдете по-внимателни към приятелите, които имате, и към социалните кръгове, в които се въртите. Те или ще ви помогнат, или ще ви попречат. Затова не пренебрегвайте червените флагове! Сатурн не си играе, когато хората умишлено избират да игнорират това, което е точно пред очите им.

Дева

Опирайки се на уникалните дарове на този период, ще ви се наложи да разберете истинската си мотивация в живота и какво е за вас и какво не. Крайният резултат ще бъде освобождаващ за душата ви и ще ви даде по-голяма увереност в себе си и във възможностите ви. За някои този период ще пресече пътищата им със сродни души, които ще ви помогнат да изследвате и разширите хоризонтите си.

Ако се чувствате призвани, заземявайте се редовно, за да не се претоварвате или стресирате от предизвикателствата, които Сатурн ви поднася. Независимо дали ще правите това чрез медитация, фокусирано дишане, йога или друга техника, това ще ви помогне да разберете, че понякога единственото нещо, което стои между вас и вашата цел, е вашето собствено аз и вашите страхове.

Водолей

Водолеи ще откриете радостта, едва когато се съсредоточите върху процеса на постигане на нещата, вместо да се фиксирате върху целта или дестинацията. Именно това се има предвид, когато се твърди, че трябва да намирате време да помиришете розите и че радостта е в пътуването, а не в дестинацията.

Още: Ретрограден Нептун от 2 юли: Всичко скрито зад кулисите излиза наяве!

Това ще бъде труден урок за научаване, но ще ви помогне да изградите търпението си и да разберете колко е важно да обръщате внимание на детайлите. В края на краищата, да направиш нещо добре на първо време е безкрайно по-удовлетворяващо и ефикасно, отколкото да се налага да се връщаш два пъти назад и да поправяш грешки, които могат да бъдат избегнати.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес