Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии, които трябва да внимават през юли 2024

03 юли 2024, 05:45 часа
Реклама

Време е да оставите настрана трудностите и да продължите живота си, но с повишено внимание. За три зодиакални знака силата на трансформацията е във въздуха. Те не само ще получат намек, но ще трябва да действат според него.

Още: Любовно предсказание за всяка зодия през юли 2024 (част 1)

Овен

Тъй като сте боец, понякога отивате твърде далеч, за да се борите за това, в което вярвате. Въпреки че това е благородна черта, вие също така сте разбрали, че не е забавно да губиш, особено когато схванете, че причината да губите е, че не можете да се огънете или адаптирате. Обичате да сте пламенни и силни, но миналото ви е показало, че определено има моменти, в които трябва да се "огънете като стръкче трева".

Чувствате, че е нормално да правите компромиси, тъй като всъщност не става дума за компромис, а за адаптивност. Да се оставиш на течението е това, което ти помага да се освободиш от борбите, които си си наложил.

Това е важен житейски урок, Овни, и той ще ви помогне изключително много през предстоящия месец юли. Вие не обичате да се борите. Въпреки че обичате да се "борите", по време на квадратурата на Луната с Плутон ще се чувствате много спокойни, тъй като тя ви помага да преминете в по-спокойно и адаптивно състояние на духа.

Лъв

Винаги сте били наясно, че голяма част от борбата, която водите, е свързана с неспособността ви да се отпуснете. Дълбоко в себе си знаете, че вие сте този, който стои на пътя ви. Толкова много от това е свързано с факта, че сте привързани към определени идеи и наистина не искате да ви се налага да ги загърбвате. И все пак привързаността ви е свързана с борба, която по време на квадратурата на Луната с Плутон вече не изглежда толкова полезна.

Можете да усетите вкуса на свободата, тъй като тя е точно там, готова за вас и всичко, което трябва да направите, е да я достигнете и да се освободите от онова, което ви държи заклещени на едно място.

Искате да навлезете в юли с чувство на гордост и свежест. Ще имате този шанс, Лъв, тъй като Луната в квадрат с Плутон е тук, за да те събуди и да ви даде да разберете по категоричен начин, че борбата, която поддържате, е борбата, която настоявате да присъства в живота ви. Веднъж щом схванете тази концепция, ще се отърсите от миналото и ще навлезете в настоящето като победители.

Водолей

Никога не сте били от хората, които търсят одобрението на другите, тъй като естественият ви начин на съществуване е толкова уникален и различен, че вече знаете, че е повече от вероятно да бъдете загледани само заради това, че сте себе си. Въпреки това пазите някаква тайна и тя се е превърнала в борба за вас. На някакво дълбоко ниво вие наистина жадувате за одобрение и по време на квадратурата на Луната с Плутон ще посрещнете това желание и ще го отпратите на заден план.

Харесва ви да сте различните, но таите тайни чувства и желания за одобрение, а това понякога е твърде противоречиво, за да се справите с него. Така че юли ви позволява да направите избор и по време на квадратурата на Луната с Плутон ще намерите яснота, която ще доведе до пълна трансформация.

Още: 3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през юли 2024

Ще се освободите от борбата си да бъдете приети и ще приемете себе си. Имате свой начин на живот и собствен избор на стил на живот. Ще разберете, че ако искате да живеете автентичен живот, трябва да се доверите на интуицията си, а тя ви подсказва да се освободите от оковите на чуждите очаквания.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес