Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които са обречени на страдание през ЮЛИ 2024

03 юли 2024, 05:35 часа
Реклама

Сега е моментът да погледнете на нещата от реалистична гледна точка и да свалите розовите очила. Това са зодиите, които са обречени на страдание през юли 2024 година.

Още: Любовно предсказание за всяка зодия през юли 2024 (част 1)

Телец

Вкъщи, може да има сътресения, свързани с член на семейството или дете. Ако става въпрос за работа, това представлява стресова ситуация, в която вие и някой друг не се разбирате или се разкриват някакви неприятни новини. Възможно е известно объркване или липса на яснота с приятели, ако разпускате заедно, но не позволявайте нещата да се раздуват; това скоро ще отмине, ако запазите спокойствие и дистанцираност.

Склонни сте да се връщате към минали болки и травми, особено свързани с взаимоотношения, минали или настоящи. Наистина ли искате да се връщате към стари болки или да продължите напред и да намерите нещо по-добро? Ще трябва да изберете.

Лъв

С 3 планети в 12-ия ви дом, много неща са в ума ви и подсъзнанието ви е много активно напоследък. Дванадесети дом управлява подсъзнанието, а понякога това означава и че имате нужда от малко време насаме. Очаквайте шок или неочаквана промяна, като тя вероятно ще е свързана с работата или кариерата ви. Не вземайте прибързани решения.

Може да имате проблеми, свързани с партньори, потенциални партньори или с някого, с когото се срещате. Склонни сте да спорите и знаете, че имате много силни чувства за много неща. Сега може би е моментът да избягвате да бъдете гласовити или взискателни, ако искате да избегнете спор. Възможно е също така да сте задълбочени в мислите си до такава степен, че това да може да се счита за обсебващо. Може да търсите някаква истина и в този случай има вероятност да я намерите, но тя може да не е всичко, на което сте се надявали.

Козирог

Луната в Рак (вашият противоположен знак) ви изправя пред предизвикателства. Макар че в някои отношения противоположният знак може да ви балансира, в други отношения той все още е предизвикателство и вероятно ще усетите тази енергия. Ракът се намира в 7-ия ви дом на партньорите, така че проблемите ще се крият именно там.

Още: 3 зодии, на които всички ще завиждат през ЮЛИ 2024

Вие или другите може да се чувствате прекалено емоционални и може би е време да се съсредоточите върху качественото време, ако сте във връзка, и да се отпуснете малко. Ако се справяте добре с нещата и не позволявате къртичини да се превръщат в планини, може би ще успеете да избегнете голяма част от стреса. Ако не го направите, може да се появят проблеми в партньорството.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес