Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето кой е най-лесният начин да се справите с паник атаките

09 май 2021, 06:20 часа
Реклама

25-годишната манекенка Кендъл Дженър участва в проекта на Vogue Open Minded за психично здраве. Тя познава проблема от първа ръка, защото от няколко години страда от тревожно разстройство.

„Преди две или три години започнах да имам много силни пристъпи на паника. Спохождаха ме и на сън. Имах учестен пулс, не можех да дишам. Бях много зле”, споделя Дженър.

Кендъл отбеляза, че е изключително важно да говорим за това публично: „Колкото повече хора говорят за притесненията си, толкова повече обществеността осъзнава, че това е истински проблем. Ако хората видят това, те ще могат да кажат: "Аз изпитвам същото. И сега знам как се казва!", каза тя.

Думите на Дженър веднага се потвърдиха. Ползвателите започнаха да споделят подобни проблеми в коментарите и благодариха на Кендъл, че говори за това на глас.

„Вече няколко години се боря с тежка тревожност. Повечето хора нямат представа колко изтощително може да бъде това. Много се радвам, че правите това!”

„Много е важно! Благодаря ви, че говорите за това и повдигате подобни проблеми”, подкрепиха я нейни фенове.

Други потребители на мрежата обаче не споделят ентусиазма си и отбелязват, че за разговор по толкова важна тема публикацията е трябвало да привлече някой друг.

„Защо не можаха да изберат някой по-сериозен от представителка на семейство Кардашиян?”, възмутиха се те.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес