Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски и Черно море не се победиха в мач с куп положения (ВИДЕО)

03 юли 2024, 19:51 часа
Реклама

Левски и Черно море завършиха 0:0 в приятелски мач на стадиона в Правец. "Сините" създадоха повече положения, но не успяха да ги материализират. Дебют за столичния гранд през второто полувреме направи новият вратар Матей Маркович.

Левски и Черно море не намериха път към гола

Срещата стартира с положения и за двата отбора. Андреяс Калкан, Алекс Колев и Евертон стреляха извън целта. В 11-ата минута новият вратар на Черно море Пламен Илиев спаси шут на Алдаир. Малко по-късно Пламен Андреев отговори с добра намеса, за да отрази удар на Дуду. До почивката Асими Фадига, Евертон и Колек се отчетоха с пропуски.

ОЩЕ: Бързи и смели: Левски продава нападател, но вече му намери заместник?

ВАР-ът на Actualno

Новият страж на Левски дебютира

В началото на втората част централните защитници Кристиан Димитров и Келиан ван дер Каап се извисиха и засякоха центрирания, ала топката пак излезе в аут. Дебютиралият за "сините" след паузата хърватски страж Матей Маркович трябваше да демонстрира своите качества, за да избие изстрел на Исмаил Иса.

До края на мача Патрик-Габриел Галчев, който сложи капитанската лента, и Асен Чандъров комбинираха неколкократно, но така и Левски не материализира своя натиск - 0:0.

ОЩЕ: Живко Миланов върна лентата назад: Не бях готов да поема Левски, но не съжалявам

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес