Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Сърцето ми остава завинаги синьо": Още един бразилец официално напусна Левски (ВИДЕО)

03 юли 2024, 20:32 часа
Реклама

Левски официално трансферира нападателя Рикардиньо в чешкия Виктория Пилзен. Бразилският голмайстор подписа договор за три години и според медийни публикации сделката е на стойност 1 милион евро, които ще бъдат разпределени между "сините" и Гремио.

Официално: Левски продаде Рикардиньо

Столичният гранд привлече Рикардиньо през януари 2023. Той записа 56 мача, в които реализира 20 гола. Трансферът на южноамериканецa за 7-цифрена сума бе ясен от дни, като се чакаше само официално потвърждение. На тръгване бразилецът се обърна към привържениците на Левски.

ОЩЕ: Бързи и смели: Левски продава нападател, но вече му намери заместник?

ВАР-ът на Actualno

Сърцето на Рикардиньо остава синьо

"Здравейте, Левскари! Аз съм Рикардиньо и искам да Ви кажа, че си тръгвам, но сърцето ми остава завинаги синьо. Много съм щастлив, че играх тук! За мен беше огромно щастие да нося тази фланелка с №9, който е толкова важен за мен и тима, че бях част от клуба... Довиждане, а не сбогом!", каза Рикардиньо преди да замине за Чехия", гласеше част от словото на Рикардиньо.

Глас от Пилзен:

"Наблюдавахме футболиста много внимателно през последната година и още през зимата направихме първи контакти. Сега решихме да го привлечем в нашия отбор. Той е много креативен, но в същото време е бърз нападател, който е силен в завършващата фаза", заяви спортният директор Даниел Коларж в интервю за клубния уебсайт на Виктория.

ОЩЕ: Живко Миланов върна лентата назад: Не бях готов да поема Левски, но не съжалявам

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес