Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Актьор каза най-добрия начин за спиране на алкохола

28 юли 2023, 04:30 часа

Американският стендъп комик и актьор Боби Лий призна за неприятна случка на снимките на продължението на "Сексът и градът", която го е накарала да се откаже от наркотиците и алкохола. Той говори за това в подкаста Broad Ideas, пише People. Според Лий той решил да се отърве от зависимостите, след като дошъл на снимките в състояние на силна наркотична интоксикация поради промени в графика. 

„Бях на Хаваите, пиян до степен да припадна, когато моят агент ми се обади и каза: „Те се нуждаят от теб в Ню Йорк“, каза Лий. Актьорът си спомня, че през целия полет е бил в безсъзнание, тъй като е взел доза наркотици преди да се качи. Веднага след пристигането си комикът беше отведен на снимачната площадка, където трябваше да участва в сцена със Сара Джесика Паркър. „Лицето ми просто беше покрито с пот. Спомням си, че бях надрусан и много пиян. Четях сценария и изобщо не можех да разбера какво трябваше да кажа“, спомня си Лий. 

Само в България изхвърляме корите от диня, вижте какво правят останалите народи с тях

Актьорът призна, че този ден е можел да съсипе кариерата му, но точно този момент го е накарал да започне да се бори със зависимостите. Според американеца оттогава е изминала година и половина и през цялото това време той е бил трезвен. Лий каза, че е успял да се научи как да поддържа самочувствие без допълнително стимулиране от вещества. „Понякога се поглеждам в огледалото и си казвам: „Човече, работил си много здраво, преминал си през много и си поел толкова много рискове, имаш талант.“ Не е лесно да си казваш такива неща, защото звучи арогантно“, добави той. 

Преди това моделът Кара Делевин говори за промените в живота след отказване от алкохола. Според нея участието в програмата от 12 стъпки й е помогнало да стане по-спокойна и психически стабилна.

Калоян Мирчев
Калоян Мирчев Отговорен редактор
Новините днес