Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Феновете превземат сцената: Смях и сълзи преди мача Дания - Англия (ВИДЕО)

20 юни 2024, 17:56 часа
Реклама

Часове ни делят от сблъсъка между Англия и Дания в група C на Евро 2024, а феновете на двата отбора започнаха със съперничеството помежду си. Двата отбора се изправиха един срещу друг преди 3 години в полуфиналната фаза на последното Европейско първенство. Тогава селекцията на Гарет Саутгейт успя да продължи към финала след продължения.

Фенове на Дания и Англия направиха шоуто преди мача на двата отбора

Капитанът на "трите лъва" Хари Кейн вкара решителното попадение в 104-тата минута и осигури победата на Англия с 2:1. Днес, 3 години по-късно, датчаните ще излязат на терена като за реванш за загубения полуфинал през 2021 г. Феновете на "червения динамит" побързаха да напомнят на англичаните за вечната им хвалба "Футболът си идва у дома" преди сблъсъка им във Франкфурт.

Датчаните изявиха чувствата си за предстоящия им опонент, като скандираха: "Никога няма да дойде". Междувременно един от английските фенове побърза да се потопи в забележителностите в центъра на града, буквално.

Привържениците на двата тима ще разчитат на техните любимци да ги зарадват с играта им тази вечер. А неутралните фенове ще се надяват да е поне толкова забавно, колкото и преди мача. 

ОЩЕ: Часове след края на мача: Фен на Англия се събуди сам на празния стадион (ВИДЕО)

 

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес