Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След 2-те загуби: България суперфаворит срещу Мексико, но и суперфаворит да е аут от Световното

30 август 2022, 13:23 часа • 1573 прочитания

Българският национален отбор по волейбол имаше надежди за провеждащото се в момента Световно първенство, но те сякаш се изпариха твърде бързо, тъй като "лъвовете" стартираха с две поражения. Още по-неприятен бе фактът, че и двете загуби бяха записани без нито един спечелен гейм (съответно от Полша и от САЩ).

България излиза за честта си в (последен) мач на Световното по волейбол

Така изгледите за България да продължи към следващата фаза от третата позиция също изглеждат илюзорни. Четири от шестте най-добри трети отбори ще продължат напред, но към момента България е последна с нула точки и нула спечелени геймове - никой друг тим няма такива показатели.

Коефициентът на efbet България да спечели последния си мач от групите - срещу Мексико, е 1,02. Ставката пък за трета поредна загуба и тотален крах за националния ни отбор по волейбол и съответно успех за Мексико е 26,00. Двата тима се изправят един срещу друг днес, вторник (30-и август), от 18:30 часа българско време.

Така България е суперфаворит за това да спечели последната си среща от груповата фаза, но е и суперфаворит това да се окаже последната ѝ среща изобщо на тазгодишното Световно първенство по волейбол.

България и Мексико се срещнаха за последен път през вече далечната 2014 година. Тогава родните ни национали печелят безпроблемно и категорично с 3:0 гейма. Най-много точки тогава съперниците ни записват в третия гейм - 21.

Ще накаже ли България отбора на Мексико на Световното първенство по волейбол?

Коефициентът на efbet отново броят точки в двубой между тези съперници да бъде под 129,5 е 2,05. Съответно ставката пък за това България и Мексико да си отбележат над 129,5 точки е 1,86.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ОЩЕ: България отпадна от Световното по волейбол след загуба от Мексико

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес