Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В САЩ пастор претупа литургията - бързал за мач

14 януари 2014, 17:41 часа
Реклама

Духовното лице Тим Кристенсен направи забързана версия на своята церемония, като я сведе до под минута, за да може да хване футболния мач на любимия си отбор по телевизията.

Реклама

Пасторът от църква в Монтана изпаднал в затруднена ситуация в неделната утрин. Той бил пред дилемата да си изнесе церемонията или да гледа футболния мач по телевизията. Тъй като явно отчето е запален футболен фен, решил да направи необикновена комбинация от двете.

Ето защо божественият представител и запален фен на "Сан Франциско Фортинайнърс" решил в този ден да направи демо версия на своята церемония, след което изчезва да си гледа мача.

За щастие един от вярващите записвал комичната ситуация. Така Кристенсен бил уловен да казва: "Искате ли да бъдат опростени греховете на всички ви? Добре тогава, това е страхотно. Тогава можете... да заповядате - на масата има хляб и вино. Чувствайте се поканени да си помогнете сами - ако желаете разбира се".

В следващия миг отчето разгърва робата си и демонстративно показва тениската на любимия си отбор и се оттегля с думите: "Изчезвам да си гледам мача".

Въпреки странната му проява след мача той се връща и провежда цялата церемония, информира telegraph.co.uk.

 

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес