Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето какво натъжава всяка зодия

30 септември 2021, 16:47 часа

Овен

Вие сте много емоционален човек, така че можете да изпитате силна болка, ако човекът, за когото сте били готови да направите всичко, се промени, отдалечи се от вас или ви напусне. И тогава не можете да сдържате сълзите си, защото давате всичко от себе си за този човек.

Телец

Всички мислят, че сте практичен човек, който стои здраво на земята и когото нищо не може да помръдне. По принцип това е така. Но когато попаднете в цикъла на "незабравима любовна връзка", която завършва с неуспех, по бузите ви започват да се стичат сълзи. Страдате в мълчание, слушате любимата си музика и потъвате в спомени.

Близнаци

Обикновено страдате, когато не можете да получите това, което искате. Имате капризна и променлива природа, така че можете да плачете поради неща, които всички във вашата среда смятат за напълно маловажни.

Рак

Когато сте наранени, се отказвате и можете да плачете дори пред голяма група хора. Но ако разберете, че човекът, който ви интересува, изпитва болка или се нуждае от нещо, ще привлечете всички възможни хора, които според вас могат да му помогнат. За вас е непоносимо болезнено да наблюдавате как страда любимият ви човек.

ВИЖТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Надежда Георгиева
Надежда Георгиева Отговорен редактор
Новините днес