Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това есенно цвете ще ви донесе богатство, но има една уловка

09 октомври 2024, 11:07 часа

Цветята имат различни магически свойства - особено по отношение на привличането на пари. Вече сме ви разказвали много за най-различни растенията, които си струва да имате в дома си, за да ви донесат просперитет и хармония. Има и други „зелени приятели“, които трябва да бъдат скрити в портфейла ви, за да могат парите да се умножават в него. Днес ще ви представим едно прекрасно есенно цвете, което има потенциал да ви помогне финансово, ако се грижите за него, разбира се.

Това есенно цвете ще ви донесе малко богатство

Има различни есенни цветя, които си струва да използвате по това време на годината. Днес обаче става дума за жълтата рудбекия. Наскоро писахме, че това цвете се свързва с лош късмет, но има потенциал да привлече и пари.

Още: 12 цветя, които трябва да засадите в градината си тази есен

Рудбекия - това цвете привлича пари

Рудбекията е цвете от семейство Сложноцветни (Asteraceae). Рудбекията е "диво" цвете, което се среща по поляни и гори - особено през есента.

Рудбекията е тази, която може да ни осигури значителна сума пари. Всичко, което трябва да направим, е да вземем едно такова цвете и да го поставим на мястото, където обикновено оставяме портфейла си у дома (или пък касичката).

Още: 4 стайни растения, които никога не трябва да се засаждат в керамична саксия

Интересното е, че рудбекията също може да направи дома ни по-хармоничен и със значително по-малко кавги. Ето защо, ако искате да цари мир и спокойствие, не забравяйте да поставите букет от тези цветя в дома си. Тогава ще си осигурите красив есенен декор и същевременно увеличаване на средствата и по-спокойно с всички членове на семейството.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес