Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томислав Стипич: Ако е българин с качества, ще го пусна да играе за ЦСКА (ВИДЕО)

27 юли 2024, 21:40 часа • 2510 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич даде своето мнение след категоричния успех на "армейците" над Хебър Пазарджик. Специалистът заяви, че всеки българин с качества ще получава минути, защото се грижи за уменията на футболистите, а не за произхода им. Според хърватина с германски паспорт отборът му все още се строи.

Стипич остана доволен от победата на ЦСКА над Хебър

"Не беше лесно. Много труден мач беше. Поздравления за моите играчи. Спечелихме първото си домакинство за сезона. Аз съм треньорът и трябва да се грижа за техните умения, а не откъде идват. Ако идват от България, имат качеството, супер. Ще ги пусна да играят. Трябва да печелим мачове и в същия момент трябва да развиваме тези млади играчи. Трябва да се грижим за отбора. Само така ще имаме успех", започна Стипич след победата на ЦСКА над Хебър.

ВАР-ът на Actualno

Симбиозата между футболисти и треньори в ЦСКА

"Не бяхме на позиция. Те ни изненадаха. Но съм сигурен, че се защитаваме добре. За мен най-големият положителен знак е, че тези неща са видими. Има страхотна връзка между футболистите, треньорите. За мен това е най-важното", добави наставникът на "червените".

На Стипич му липсват феновете

"Липсват ми много феновете. Това е голям стадион. Ако нашите фенове бяха тук, щяха да пляскат, да крещят. Ще доразвият нашите добри действия и ние ще стигнем до следващото ниво. Отборът ни се строи, стадионът ни се строи. Трябва да вярваме в себе си. Чакаме феновете", не скри той.

ЦСКА ще играе срещу Спартак

"Видях Спартак миналата седмица срещу Хебър. Много силен отбор. Имат ясна идея как да играят. Мисля, че имат добър треньор. Трябва да се подготвим здраво. Дълго пътуване, предизвикателство е. Трябва да бъдем на лимита, за да спечелим", завърши Томислав Стипич.

ОЩЕ: Младият герой на ЦСКА: Когато треньорът ти има доверие, играеш с разперени крила (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес