Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станислав Генчев разкритикува Левски след хикса с Арда

06 юли 2024, 22:23 часа • 1792 прочитания

Треньорът на Левски Станислав Генчев разкритикува своя тим след равенството срещу Арда в контролна среща. Както е известно, двубоят, игран на стадион „Георги Аспарухов“ завърши при резултат 0:0, но „сините“ има за какво да съжаляват, тъй като пропуснаха редица много изгодни положения.

След края на мача Генчев сподели, че именно многото пропуски пред вратата на съперника го притесняват. Той бе категоричен, че Левски трябва да вкарва голове и тимът ще работи върху това. Все пак специалистът похвали играчите си, че не допускат попадения. Той също така коментира и селекцията при „сините“.

Какво каза Генчев?

Левски

„Притеснява ме, че завършихме 0:0. Всеки един мач, в който Левски не вкарва, е проблем. Втори пореден мач не успяхме да отбележим и това ни показва върху какво трябва да работим. Стояхме добре на терена, държахме висок ритъм, но втори пореден мач пропускаме много чисти положения и не е добре“.

„Отборът седя много по-добре, в сравнение с мача с Черно море. Трябва пропуските да ни притесняват най-много. В защита се справяме добре и не допускаме голове, но Левски трябва да вкарва. Имаме положенията, просто трябва да завършваме по-успешно. След 1-2 пропуска може би се поражда нервност. Това се отразява и бързаме. От там идват проблемите“.

„Ще има още входящи трансфери. Надявам се в следващите дни да ги обявим. Казах, че е възможно да се разделим с четирима футболисти, но не съм казвал имена. Ако някой не държи нивото на Левски, нормално да го освободим“, обясни наставникът на „сините“.

По-рано днес стана ясно, че Левски се готви да продаде пореден основен футболист.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес