Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Петев отговори на слуховете за Петрис и коментира напрежението в края на мача (ВИДЕО)

21 август 2023, 00:15 часа • 3759 прочитания

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде своето мнение за загубата на "орлите" от Черно море в дербито от шестия кръг на efbet Лига. Специалистът акцентира върху слабостите на своя отбор, след което опроверга слуховете за привличането на Жереми Петрис в редиците на разградчани. Наставникът на българския шампион коментира нервния финал на двубоя.

"Само ние сме си виновни" - Петев бе критичен

„Трудностите си ги направихме ние. Само ние сме си виновни. Индивидуалните грешки дадоха самочувствие на Черно море. Гола не искам изобщо да го коментирам. Може и да е имало разконцентриране, което е голяма грешка. Изводите остават за мен", не скри разочарованието си Петев.

"Направих някои ротации. Сряда-събота, сряда-събота, логично. Сбъркахме малко повече, отколкото трябва. Черно море – събрани, използва наши грешки. Една от тях наказа. Пообърка ни тоя гол. Изглеждахме хаотични. Единствено нашият отбор е виновен за тази загуба“, допълни той.

ОЩЕ: Щастливият герой на Черно море с усмивка: Една седмица съм най-големият (ВИДЕО)

Слуховете за трансфер на Петрис в Лудогорец

„Създадохме няколко ситуации през първата част. Дали трябваше да шутираме или не... Контролирахме двубоя, но правихме непринудени грешки. Грешка след грешка. Това повлия на играта ни. Жереми Петрис - не, лъжа", опроверга слуховете наставника на "орлите".

Напрежението в края на мача

„Бих искал нервите да са в самата среща. Не знам дали има червен картон на Пластун. Така е преценил съдията. Относно червения на Тисера – това беше провокация от феновете, за футбола това не е добре“, смята Петев.

Лудогорец не е убедителен в гостуванията

„Съгласен съм, че трябва да се подобрим в гостуванията. Пред наши фенове изглеждаме по един начин. Навън – по друг. Мачът тръгна добре, отборът на Черно море се беше прибрал, чакаше, ние позволихме наивен гол и след това се пообъркахме. Не можахме да намерим своя ритъм“, завърши треньорът на Лудогорец.

ГАЛЕРИЯ ОТ СБЛЪСЪКА ЧЕРНО МОРЕ - ЛУДОГОРЕЦ

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес