Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Недолоство на "Армията": Ас на ЦСКА изпадна в небитието при Александър Томаш

01 октомври 2024, 10:54 часа • 502 прочитания

Един от водещите играчи на ЦСКА Улаус Скаршем не е доволен от настоящия си статут при новия треньор Александър Томаш, пише "Мач Телеграф". Норвежкият халф почти не получава игрови минути, а през миналия сезон бе редовно сред титулярите за "червените" и се радваше на значително повече време на терена.

Улаус Скаршем в ЦСКА: от твърд титуляр до твърда резерва

Скаршем има само един мач като титуляр при Томаш, и това бе в дебюта на треньора срещу Ботев Пловдив, загубен с 0:1. Тогава Скаршем се представи слабо и бе заменен в 64-ата минута. Оттогава насам той има само шест минути на терена, записани в един мач.

Улаус Скаршем

Скаршем има едва 9 игрови минути през септември

Улаус Скаршем влезе като резерва в мача срещу Берое в Благоевград, като се появи едва в 93-ата минута при 9 минути добавено продължение. Една от причините за изпадането на Скаршем от състава на ЦСКА е и направената мащабна селекция в края на лятото.

Томаш предпочита други играчи пред Скаршем

За момента Томаш залага на друг футболисти на позициите, на които Скаршем може да играе. Той предпочита Локило, Фаетон, Линдсет, както и Бютучи, Илиев и Хайнц. Договорът на Скаршем с ЦСКА е до лятото на 2027 г. и той иска да има основна роля в отбора, за да остане в България. 

В същото време стана ясно, че ЦСКА ще привлече още четирима нови играчи през зимата.

 

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес