Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Младият герой на ЦСКА: Когато треньорът ти има доверие, играеш с разперени крила (ВИДЕО)

27 юли 2024, 21:23 часа • 1412 прочитания

Младият талант на ЦСКА Георги Чорбаджийски вкара дебютния си гол за "червените" при категоричната победа над Хебър Пазарджик в двубой от втория кръг на efbet Лига и получи наградата за "Играч на мача". Нападателят заяви, че когато има доверието на треньора, играе с разперени крила. Юношата на "армейците" благодари на брат си - Божидар Чорбаджийски, който го поздрави с видеообръщение.

Георги Чорбаджийски е Играч на мача на ЦСКА-Хебър

„Доста чаках този момент. Борих се за него през всичките тези години. Да застана тук и да говоря като Играч на мача. Щастлив съм и се надявам да продължавам по същия начин“, започна Чорбаджийски след категоричната победа на ЦСКА над Хебър Пазарджик.

ВАР-ът на Actualno

"Усещането е страхотно, когато има повече българи"

„Усещането е страхотно, когато има повече българи. Колективът е сплотен. Когато треньорът има доверие към теб, играеш с разперени крила. Надявам се да продължавам да показвам, че мога да играя като титуляр“, продължи той.

Братска любов в семейство Чорбаджийски

„Мисля, че вече започнахме да играем доста по-сплотено, по-красив футбол. Пресираме всеки един отбор. Мисля, че това е нашето оръжие и нашата игра. Брат ми е моята подкрепа, моята опора. Чуваме се преди всеки мач. Благодаря му за всичко. Без него съм нищо. Най-вече трябва да се науча да съм дисциплиниран и работлив, другите неща мисля, че си ги имам“, завърши талантът на ЦСКА.

ОЩЕ: Томислав Стипич обяви голяма новина и засипа с похвали новия в ЦСКА (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес