Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Георги Иванов не казал нищо на заседанието за промяната на Вечното дерби

29 август 2024, 18:38 часа • 819 прочитания

Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов не изразил никакво мнение на заседанието на Апелативната комисия, в което се размениха всички мачове от 8-и и 12-и кръг на Първа лига. Така дербито Левски – ЦСКА ще се изиграе на 19 октомври на Националния стадион пред публика и на двата гранда.

"Нищо": Какво казал Георги Иванов за промяната на дербито Левски-ЦСКА?

„Апелативната комисия е независим орган. Президентът Георги Иванов по време на заседанието не изрази собствено мнение. Той бе поканен да присъства на дебата. Той не взе участие в решението на Апелативната комисия, защото напусна след изслушването. Разговорът с клубовете и другите замесени страни протече нормално, без да се излиза от добрия тон", разкри председателят на Апелативната комисия доц. Валери Апостолов, цитиран от dsport.

ОЩЕ: Левски с яростна атака по БФС: Започнете да мислите за футбола или се омитайте!

ВАР-ът на Actualno

"По време на заседанията на Апелативната комисия думата се дава от Апелативната комисия и не допускаме участниците да се прекъсват взаимно. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване“, допълни той. Президентът на БФС не пожела да направи коментар и пред журналистите на Базата в Бояна.

Припомняме, че преди седмица той бе попитан какво мисли за идеята кръгове от първенството да се разменят и тогава отговори категорично: „Това е несериозно даже да го коментираме!“.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес