Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Ахмед Доган е в България": Анджей Джандев видя в решението на съда "най-големия удар на Пеевски върху ДПС" (ВИДЕО)

12 септември 2024, 17:00 часа • 10454 прочитания

Не сме изненадани от решението на Върховния административен съд (ВАС). По-скоро сме възмутени. Цялата страна стана свидетел на това как работи завладяната държава. ВАС е напълно овладян. 

Това заяви ексклузивно в предаването "Студио Actualno" независимият народен представител Анджей Джандев от близките до почетния председател на ДПС Ахмед Доган депутати. "Със сигурност това е най-големият удар на Делян Пеевски. Това е подготвен удар, това е кражбата на марката на ДПС от нейния основател д-р Ахмед Доган и от нейните избиратели. В този случай Темида е със завързани очи. Темида и ВАС отсъждат в полза на Делян Пеевски и неговите матрьошки на завладяната държава", заяви Джандев.

Централното оперативно бюро на партията с председателството на доц. Джевдет Чакъров взе решение да участва на изборите в двупартийна коалиция, която включва в себе си "Земеделски народен съюз" и партия СБОР под името коалиция "Алианс за права и свободи". Под тази форма ще се явим на изборите, автентичното ДПС ще се яви така", отбеляза Джандев. 

Той коментира думите на Делян Пеевски от кулоарите на парламента тази сутрин, че Ахмед Доган е част от земеделците така: "Позволете ми да не коментирам думите на крадеца на ДПС, защото те са несъстоятелни и такъв вулгарен език от ДПС не се използва".

Анджей Джандев разкри, че Ахмед Доган е в България и ще участва активно в изборите. "Д-р Ахмед Доган винаги е излизал в трудни моменти за нашата страна, за да даде посока, стратегия и визия. Сега текат процедурите по номинации в структурите и той е номиниран за водач в някои от тях и разбира се, той ще участва и ще бъде активен в този процес", заяви Джандев.

Целия разговор гледайте във видеото.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес