Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любо Пенев пострада от бившия си отбор в 6-голов трилър, Спартак сгреши на върха (ВИДЕО)

13 септември 2024, 22:21 часа • 3321 прочитания

Любослав Пенев и неговият Локомотив Пловдив изпуснаха победата срещу бившия отбор на Ел Голеадор - Хебър Пазарджик, завършвайки при резултат 3:3 в мач от efbet Лига. "Железничарите" водеха в резултата с 3:1 до края на редовното време, но в продължението Хебър вкара два гола и взе точка от "Лаута".

С два гола в продължението: Хебър измъкна точка от Локомотив Пловдив

След само три минути игра гостите от Хебър поведоха в резултата с гол на Вукович. След това обаче Лами изравни в 15-ата, а в 20-ата гол на Медвед бе отменен заради засада. В 33' Димитър Илиев вкара втори гол за Локомотив за пълен обрат. Малко след почивката Лами вкара втория си гол в мача за 3:1.

В 80-ата минута нов гол на Локомотив бе отменен от ВАР заради засада - този път на Мартин Петков. В добавеното време на мача Хебър вкара два гола чрез Калоян Кръстев и Макни. Така гостите от Пазарджик взеха точка от бившия си треньор. Локомотив заема шесто място на 12 точки, докато Хебър е 14-и с 5 точки.

Спартак не успя да победи Ботев Враца

В друг мач от Първа лига Ботев Враца и Спартак Варна завършиха при резултат 1:1. Бачев от домакините си отбеляза автогол в 56-ата минута, но Генов успя да изравни в 77-ата минута. Така Спартак допусна грешка на върха в класирането, оставайки втори с 15 точки. Ботев Враца е 12-и със 7 пункта.

ОЩЕ: Собственикът на Локомотив Пловдив договаря размяна на играчи с бразилски тим

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес