Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Собственикът на Локомотив Пловдив договаря размяна на играчи с бразилски тим

13 септември 2024, 16:28 часа • 1320 прочитания

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е на специално посещение в Бразилия, за да договаря размяна на играчи с местния тим Америка Минейро. Това съобщиха официално „смърфовете“. Бизнесменът е провел среща с представители на втородивизионния клуб, на която е било обсъждано бъдещото сътрудничество между двата отбора.

Христо Крушарски посети тима на Америка Минейро

Крушарски е бил приветстван от двама от главните акционери на Америка Минейро – Аленсар да Силвейра и Еулер Араухо, както и от спортния директор на тима от Бело Оризонте Фред Кардо. Те са обсъдили бъдещата съвместна работа между бразилците и Локомотив Пловдив, както и размяната на играчи между двата отбора с договори за по 1 година.

⚽ На срещата бе обсъждана бъдеща съвместна работа между ПФК Локомотив Пловдив и ФК Америка Минейро, както и размяна на играчи от двата клуба с договори за по 1 година.

Posted by Lokomotiv Plovdiv on Thursday, September 12, 2024

Крушарски е останал впечатлен от тренировъчния процес

Христо Крушарски също така е наблюдавал и подготовката и тренировъчния процес на различните формации на Америка Минейро. Той е останал впечатлен от заниманията, които траят по 3 часа – два на терен и един във фитнеса. Българският бизнесмен също така е бил потресен от факта, че треньорският състав прекарва по 7 часа на терен.

Вчера пък стана ясно, че капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев няма намерение да спира с футбола.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес