Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Даниел Боримиров: Целта на Левски е да играе в Европа! Всички очакваме да победим ЦСКА (ВИДЕО)

17 октомври 2024, 17:44 часа • 394 прочитания

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров бе третият гост в новия клубен подкаст - "Гласът на Левски". Той даде близо 40-минутно интервю за клубната медия, в което говори по разнородни теми, свързани с клуба. Бившият футболист на "сините" се върна към някои хубави спомени от кариерата си, а освен това коментира и актуални въпроси около отбора в настоящето.

Левски очаква победа в дербито срещу ЦСКА

"Настроението в тима е приповдигнато преди мача с ЦСКА. Всички момчета тренират сериозно и са развълнувани. За някои от новите това ще бъде първи мач. Всички очакваме да победим", заяви Даниел Боримиров, който е сред хората, работещи за това да няма сигнални ракети на предстоящото дерби. И смята, че феновете на ЦСКА и Левски осъзнават опасността.

Даниел Боримиров

"Сините" се целят в Европа, искат да дишат във врата на Лудогорец

"За мен всеки един мач на Левски срещу вечния съперник ЦСКА има значение. Когато си поставяме високи цели, когато преследваме участие в европейските клубни турнири и, дай Боже, до последния кръг да дишаме във врата на Лудогорец, това минава през победа в този мач. Но Левски играе във всеки мач за победа, няма значение дали е домакин, или е гост."

"Искам да благодаря на феновете и да се поклоня пред тях. Без тяхната подкрепа Левски нямаше да е това, което е в момента. Мога да им обещая, че каквото зависи от мен, ще помагам. Целта на всички в клуба е Левски в края на сезона да бъде на място, което да позволява да играем в евротурнирите и да радваме феновете си с играта. За предстоящия мач с ЦСКА мога само да кажа, че за нас е важно да победим, а не толкова с какъв резултат ще стане това", каза още той.

Цялото участие на Даниел Боримиров подкаста "Гласът на Левски" гледайте във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес