Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Боби Михайлов: Националният ни отбор е най-младият в Европа, правилен е пътят!

07 август 2023, 15:13 часа • 1949 прочитания

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов вярва, че нациноалният отбор е поел по правилен път. Той подчерта, че тимът ни е най-младият в Европа, а играчите, които са в отбора, са най-доброто, с което разполага страната ни в момента.

Националният отбор на България е на прав път

"Правилен е пътят! Това са играчите - и вие да направите селекция, не може да извикате други, така че с това разлагаме в момента. Отборът ни е най-младият в Европа. Имаме сериозни треньори, надяваме се да покажат постоянна игра в предстоящите мачове с Иран и с Черна гора", каза Михайлов, цитиран от БГНЕС.

ОЩЕ: Черно тото и мръсна чалгаризация: Българският футбол гледа дъното отдолу

Борислав Михайлов

Мнението на Боби Михайлов за представянето на българските клубове в Европа

Борислав Михайлов коментира и представянето на българските отбори в евротурнирите. ЦСКА и ЦСКА 1948 отпаднаха от Лигата на конференциите, докато Лудогорец отпадна от Шампионска лига, но продължава участието си в Лига Европа. Левски пък продължава да се бори за влизане в групите на Лигата на конференциите.

Михайлов стиска палци на Левски и Лудогорец

"Вече всичко е толкова равностойно и във всичките турнири, и в Лигата на конференциите, така че няма слаби отбори. Не е добро представянето към момента. Надявам се Левски и Лудогорец да продължат напред", каза Борислав Михайлов, който заедно с кмета на Несебър откри три мини игрища в Слънчев бряг, реновирани с помощта на БФС.

Преди дни Борислав Михайлов обсъди със спортния министър развитието на българския футбол.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес