Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Желание за оставки: Фенове на Локо Пловдив критикуваха Крушарски с редица факти и се учудиха на Любо Пенев

19 септември 2024, 23:09 часа • 534 прочитания

Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с публикация в социалните мрежи, в която критикува управлението на собственика на клуба Христо Крушарски с редица факти, и поиска неговата оставка. Привържениците се учудиха и от поведението на старши треньора на "смърфовете" Любослав Пенев.

Фенове на Локо Пловдив искат оставката на Крушарски

Позицията идва след загубата на "черно-белите" от ЦСКА 1948. В нея запалянковците съобщават, че са търпели унижения и срамоти, които Крушарски е нанасял ден след ден. "Търпяхме аматьорския начин на ръководене на нашия любим клуб твърде много и е време да изложим малко факти пред обществеността, с които аргументирано да поискаме: „Христо Крушарски и цялото ръководство на Локомотив да напуснат нашия любим клуб!”, пишат от фенклуба.

ВАР-ът на Actualno

За какво е критикуван собственикът на "смърфовете"?

В поста собственикът на Локо Пловдив е критикуван за липсата на модерна база на ДЮШ, мръсните трибуни, ниския бюджет, бавния процес по картотекиране на нови футболисти, арогантно поведение, липса на амбиции, маркетинг и фенмагазин.

ОЩЕ: "Баща и син сме само вкъщи": Валентин Илиев е безпардонен, но вярва в светлото бъдеще на Теодор (ВИДЕО)

Учудване от действията и думите на Любо Пенев

"Локомотив Пловдив в момента има за треньор една личност с безспорен авторитет, която обаче, за наше огромно учудване, се държи сякаш се намира в клуб, който за първа година е попаднал в Първа лига и целта му е оцеляване. Изрази като „трупаме точки“, „правилната посока“, „това е пътят“ звучат нелепо на фона на това, че Локомотив не може да победи едни от отборите в най-слаба форма в първенството и то като домакин!", недоволстват привържениците.

"Локомотив Пловдив се превърна в евтина сергия за футболисти"

Те отчитат историческите успехи по времето на Христо Крушарски, но подчертават липсата на развитие. "Локомотив Пловдив се превърна в евтина сергия за футболисти и всякаква липса на градивна селекция. Който поиска си заминава, а за когото се дадат някакви пари се продава веднага. Всички треньори се умориха да сглобяват съставите си след безконечните раздели с най-добрите си играчи", пише в публикацията, която завършва с: "Локомотив Пловдив и феновете му заслужават много, много повече!"

ОЩЕ: Велизар Димитров: Никой не вярваше, че ЦСКА ще фалира (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес