Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мило Борисов: Показал съм, че Левски е кауза! Мога да съм още по-полезен на клуба

19 септември 2024, 17:03 часа • 397 прочитания

Шефът на генералния спонсор на Левски - Мило Борисов, който вече е член и на Надзорния съвет, говори след края на Общото събрание на акционерите. Той заяви, че с новата си роля може да бъде още по-полезен на клуба, и не скри своята любов към "сините": "Показал съм, че Левски е кауза!".

Мило Борисов ще помага на Левски и персонално

"Три години съм работил и помагал на клуба. Считам, че мога да дам още много на Левски. Вече в качеството на член на Надзорния съвет имам тази възможност да го направя персонално, а не от името на компания. През всички тези години съм натрупал сериозен актив от бизнес контакти както в България, така и в чужбина. Сега мога да съм още по-полезен на клуба", започна Мило Борисов след Общото събрание, на което се взе решение да влезе в Надзорния съвет на Левски.

Левски

Разяснение за консултантския договор

"Надзорният съвет няма управленски функции. Надзорният съвет има функции да контролира и наблюдава процесите. През годините не съм имал отношение към управлението на клуба. Консултантският договор, който имахме с Левски, беше насочен към това да се съдейства на клуба по множество въпроси от всякакъв характер", обясни той.

Ето колко дава генералният спонсор на Левски

"Показал съм, че Левски е кауза. Винаги е бил кауза и ще бъде кауза. Нашият ангажимент към клуба бе ревизиран преди няколко месеца. В момента плащаме около 680 хиляди лева на месец. Общата сума на годишна база наближава 8 милиона", разкри шефът на генералния спонсор на Левски.

ОЩЕ: С 14 млн. лева: В Левски очакват значителен ръст на приходите! Мачът с НАП е свирен

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес