Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След "Армията" и базата на Панчарево: ЦСКА обяви пореден мащабен проект в чест на феновете

19 септември 2024, 17:55 часа • 490 прочитания

Освен че настъпи моментът, който всички фенове на ЦСКА очакваха с нетърпение - началото на изграждането на стадион "Българска армия", от клуба са подготвили, нещо невиждано и нечувано за България. Медийният отдел на "червените" подготвя нови проекти, чрез които клубът да има по-голяма комуникация и връзка съв своите привърженици, пише "Тема Спорт".

Нова ера за ЦСКА  

Един от проектите е свързан със създаването на собствен подкаст, в който да гостуват различни спортни и обществени фигури, свързани по един или друг начин с "червената" общност. В последните години подкастите станаха най-популярният аудио-визуален формат в онлайн пространството, а ЦСКА е първият отбор в страната, който ще го наложи.

С това "червените" целят да приобщят още повече феновете към клуба, и всеки, който е част от общността им, да има възможността да заяви мнението си мащабно. Все още не е ясно кой ще е водещ на подкаста, като се новото пресаташе Виктор Игнатов е спряган за позицията.

Както стана ясно, по-рано днес ЦСКА обяви, че в следващите дни ще започне същинската част по изграждането на стадиона им. Освен това "червените" подготвят и голямо обновяване на базата на тима в Панчарево

 

 

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес