Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Творци и „кибици с чувство за хумор“ на Първоаприлско матине в Асеновград

01 април 2016, 16:14 часа

В шеги и хумористични разкази, песни и бурен смях премина днешното Първоаприлско матине „Калин Калинов и приятели“ в Асеновград. То бе организирано по повод Деня на хумора и сатирата, предаде кореспондентът на Actualno.com.

Реклама

Първоаприлското матине срещна немалко творци и „кибици с чувство за хумор“. Изненадата в музикално-хумористичната програма бе присъствието на джазменът и виртуоз на китарата Огнян Видев. Китаристът изпълни по нетрадиционен начин познати мелодии. Официален гост на събитието бе и 87-годишният поет от Асеновград Димитър Бойков. В шеговит тон, но категорично той съобщи, че ще продължава да пише и дори планира преди да навърши 90-тата си година да издаде още една стихосбирка.

Инициаторът на събитието Калин Калинов (на снимката) прочете няколко от своите произведения, поместени в книгата му „СатЪрдей“. Духовитостта и остроумието от сцената се пренесоха в сърцата на посетителите. След края на Първоаприлското матине, всички гости си тръгнаха с усмивка на лицето. Организатори на шеговитото събитие са Община Асеновград, Дружеството на писателите в града и НЧ „Свети преподобни Паисий Хилендарски”, където първоаприлските шеги и закачки продължават и тази вечер.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес