Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От невъзможен ъгъл: Синер сътвори магически удар и остави Джокович в захлас (ВИДЕО)

18 октомври 2024, 12:12 часа • 1067 прочитания

Световният номер 1 в тениса Яник Синер постигна нова победа над Новак Джокович в рамките на няколко дни. След като го надви на финала на Мастърса в Шанхай, италианецът подчини Ноле и в двубой от демонстративния турнир Six Kings Slam в Саудитска Арабия с 6-2, 6-7(0), 6-4.

Яник Синер матира Новак Джокович в Саудитска Арабия

В началото на втория сет Джокович направи ранен пробив и поведе с 2-0 гейма. В третия гейм Синер стартира подаването си с невероятна точка, която остави Джокович в захлас на мрежата. Яник пусна къса топка, която Ноле достигна, за да може да му отговори с подсечен удар по диагонал, отново до мрежата.

Новак Джокович

Синер стори невъзможното, за да получи аплодисментите на Ноле

Изглеждаше, че Синер няма как да се измъкне от ситуацията, но италианецът успя да направи невероятен удар от изключително малък ъгъл, на който Джокович нямаше отговор. Световният номер едно направи контрапие, а Ноле единствено можеше да изгледа как топката пада в очертанията на неговата половина от корта.

Красивото изпълнение на Синер получи аплодисментите на цялата зала, включително и на Джокович, който го поздрави за удара. Вижте невероятното разиграване във видеото:

ОЩЕ: Tennis TV за удар на Григор в Стокхолм: "Окачете го в Лувъра!" (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес