Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Доминик Щрикер: Кога и къде да гледаме 1/4-финала в Стокхолм?

18 октомври 2024, 09:30 часа • 1824 прочитания

Голямата тенис звезда на България Григор Димитров излиза тази вечер (18 октомври) за втория си мач на турнира от сериите ATP 250 в Стокхолм. Гришо се изправя срещу швейцареца Доминик Щрикер в среща от 1/4-финалите на надпреварата, а победа ще го доближи на два мача от титлата, която успя да спечели и през 2013 година.

Григор Димитров на 1/4-финал в Стокхолм: Начален час и ТВ 

Турнирът в Стокхолм е специален за Гришо, защото именно тук той вдигна първата си титла на ниво ATP. Тази година мотивацията на българина е свързана и с наближаващите Финали на ATP в Торино, закъдето се нуждае от възможно повече спечелени точки в оставащите турнири.

Григор Димитров

В колко часа започва мачът срещу Доминик Стрикер

В първия си мач Григор отказа машина за асове (ВИДЕО), за да стигне до мач със Щрикер. Швейцарецът пък изненадващо отстрани финалиста в Големия шлем Матео Беретини. Двубоят между Григор и Щрикер се очаква да започне не преди 21:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи двубоя на Гришо

Турнирът в Стокхолм се излъчва и пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще излъчва мача на Григор срещу Щрикер, е Max Sport 1. Ако нямате възможност да гледате срещата, то можете да проследите Григор Димитров - Доминик Щрикер НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес