Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Община Казанлък отбеляза 17 май - Денят на българския спорт

17 май 2021, 12:56 часа
Реклама

По случай Деня на българския спорт Община Казанлък организира поредица от спортни събития за всички възрасти през изминалите почивни дни.

Реклама

За спортния празник Община Казанлък и СКА ,,Пендарева“ организираха Ден на отворените врати по различни видове спорт за деца, юноши и възрастни. В рамките на съботния и неделния ден се проведоха безплатни тренировки на стадион ,,Севтополис“ от клубовете по: йога от център ,,Оренда“, лека атлетика за деца - СКА ,,Пендарева“, ,,Волейболен клуб ,,Казанлък“, Клуб по борба ,,Казанлък“, смесени бойни изкуства с ,,Брадърс ММА“, Спортен клуб по таекуондо ,,Екстрийм“, Футболен клуб ,,Розова долина“, Zumba за деца и Strong Nation с Гери, Кондиционна тренировка и ,,Табата“ - Спортен клуб ,,Атлетик“, смесени бойни изкуства с ,,Аргус“ ММА.

Ден на отворените врати имаше и в клубовете по художествена гимнастика ,,Розова долина“, клуб по карате ,,Шори Доджо“, басейн ,,Антим СПОРТ“, Клуб по екстремни спортове ,,СЕЛТ“.

Спортните демонстрации преминаха при изключително голям интерес, донесоха много вълнение и усмивки у всички участници. Благодарим на всички, които се включиха в инициативата! Надяваме се събитието да се превърне в традиция! Бъдете здрави и продължавайте да прославяте Казанлък със своите успехи!

Честит празник на всички, които са избрали спорта да бъде техен начин на живот!

Честит празник на българския спорт!

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес