Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Саня Армутлиева с любопитни признания за X Factor

03 юли 2024, 11:20 часа
Реклама

Въпреки че предаването "Гласът на България" скоро се завръща в ефира на bTV с нов сезон, музикалният формат X Factor от дълго време не е имал ново излъчване по NOVA. Саня Армутлива беше част от предаването като жури от втори до последния пети сезон. В интервю за "На кафе" тя разкри мнението си за шоуто. 

Още: Водещите на "Търси се" преди 14 години: Вижте визията им (СНИМКИ)

Какво каза?

Музикалната продуцентка определи форматът X Factor като великолепен. "Мисля, че форматът е гениален заради това, че рисува това на какво трябва да прилича един артист - на толкова много неща." - сподели мнението си Саня. Тя допълни още, че днес "един артист вече трябва да е толкова много неща". "Може би 10 пъти повече неща от това, което трябваше да бъде, когато последния път го имаше предаването“, допълни Армутлиева. Тя сподели още, че според нея всички трябва да продължават да учат, да творят, да си пазят мечтите.

Още: Модел и баскетболист ли е новото лице в "Ергенът" 4? (СНИМКИ)

"Аз търся радостта във всеки ден. Искам да постигам неща, искам да отварям врати. Колкото се може повече врати, на колкото се може повече хора. Мисля, че това е много хубава задача", каза Саня. Тя допълни, че обича да се проваля, защото е научила, че провалите са много важни за успеха. "Като се затвори врата под носа ми, затварям очи, поемам дъх и продължавам напред. И после се отваря една, а може би две врати" - убедена е продуцентката. 

Още: Официално обявиха водещия на новия сезон на "Пееш или лъжеш"

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес