Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нелеп гаф на Мадона я заплашва с глоба от 300 000 паунда

17 октомври 2023, 17:26 часа

Кралицата на поп музиката Мадона е заплашена от солена глоба от 300 000 паунда. Това твърди изданието "The Sun", а причината е, че първият концерт в Лондон от дългоочакваното ѝ турне "Celebration" е приключило с 30 минути по-късно от позволеното. Припомняме, че певицата откри концерта с емоционално послание за Израел и Палестина.

Още: Старт на турнето на Мадона: Концертите ще включват над 40 песни

Защо ще бъде глобена Мадона?

65-годишната певица трябваше да завърши шоуто си в 22:30 ч., но то продължи до 23:00 ч., когато е приключило внезапно, като така са пропуснати четири от парчетата, предвидени в сетлиста. Изданието твърди, че концертът е прекъснат, защото е нарушил комендантския час на залата, който гласи, че събитията на арената приключват не по-късно от 23:00 часа от понеделник до събота и не по-късно от 22:30 часа в неделя, когато се проведе концертът. 

По време на шоуто Мадона подлуди феновете си, защото излезе на сцената по сатенено бельо и танцуваше предизвикателно. За съжаление на феновете на изпълнителката вечерният час ги лиши да чуят легендарната песен Like A Virgin, пише "Фокус".

Любопитно: Жестът към Ал Пачино, с който Мадона накарала баща си да потъне от срам

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес