Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дъщерята на Чарли Шийн: Аз съм секс работничка (СНИМКИ)

18 юни 2023, 10:30 часа

Оказва се, че скандалният Чарли Шийн има не по-малко скандална наследница. Най-голямата му дъщеря, Сами, която е на 19 години и е плод на любовта му с Денис Ричардс, наскоро се описа като "секс работничка" във видеоклип в TikTok.

Снимка: Instagram

Вижте още: Диана Димитрова с разтърсващи думи за Юлиан Вергов (ВИДЕО)

Докато се подготвяше за работата си, Сами сподели на последователите си: "Вече си обръснах цялото тяло и си сложих лосион. Скоро започвам лазерна епилация, така че това ще бъде огромна промяна".

Вижте още: Собственик на заведение изгони с позорни думи Крисия

Дъщерята на Чарли Шийн работи в платформата OnlyFans, която известна с еротичното си съдържание на снимки и видеа. Сами стана част от платените еротичните модели през юни миналата година, три месеца след 18-ия си рожден ден. Тогава баща ѝ Чарли заяви категорично за изданието "E! News", че "не одобрява" решението ѝ, "но тъй като не съм в състояние да го предотвратя, я призовах да запази стила си, да бъде креативна и да не жертва почтеността си".

Снимка: Instagram

Наскоро обаче звездата от "Двама мъже и половина" промени мнението си, обяснявайки, че бившата му съпруга го е склонила да погледне от друга гледна точка върху работата на дъщеря им. "Сега повече от всякога е важно Сами да има родителски гръб, на който да разчита, докато се впуска в това ново приключение", добави той. А Сами не просто получила родителска подкрепа, но майка ѝ също решила да се регистрира в еротичната платформа. 52-годишната Денис Ричардс го направила, защото "не смята, че е честно" дъщеря ѝ да получава критики за избора си на кариера.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес