Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Антоанет Пепе призна за отношенията си с жената на Александър Сано

16 април 2024, 11:51 часа
Реклама

В началото на април Александър Сано беше гост в предаването "120 минути" по bTV и обяви, че ще става дядо. Антоанет Пепе и Иво Карамански - младши  очакват първото си общо дете в средата на лятото.

Реклама

Какво име обмислят?

За инфлуенсърката Антоанет Пепе това ще бъде четвърто дете. В "Преди ообед" с половинката ѝ разкриха, че ще имат дъщеричка. Пепе разказа, че веднага е разбрала за бременността си, а Иво сподели, че тя го е изненадала по хубав начин – със слушалки за бебе в кутийка за подарък.

Още: Любимата на Иво Карамански-младши позира с бременното си коремче (СНИМКИ)

Развълнувани за предстоящото събитие, двамата все още не са избрали име за детето си. Антоанет уточни, че това е сложна тема. "Искаме да е оригинално, различно, да има послание и всички наши роднини да го харесат и ние най-вече." – обясни двойката. Изглежда, че Пепе се разбира чудесно със свекървата си Нели Атанасова, защото признава, че се радва за мнението и отношението, което имат нейните роднини и тези на Иво.

Бъдещият татко се надява, че малката ще е по-разумна от него и иска да вземе качествата на Антоанет, която пък е на мнение, че иска дъщеричката им да притежава музикален талант.

Още: Робърт Патинсън тайно е станал баща (СНИМКИ+ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес