Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Поздравителен адрес от Дмитрий Медведев до новите македонски управляващи

11 май 2024, 16:40 часа
Реклама

Дорогие македонские товарищи!

Не ви помня имената, Грозданка, Горданка, нещо такова…

Пиша ви на български, за да ме разберете по-добре!

Още: 10 сглобки, които заслужаваме

Поздравявам ви за изборната победа, в момента съм в много добро настроение и ви желая всичко най-хубаво.

При нас също има промени, президентът Путин влиза в нов мандат, ще има смени в правителството и ако оправдая доверието, може да ме върнат в реалната политика, щото сега съм директор на водопад и wannabe-Жириновски.

Обещавам да помагам на цяла Македония от Чирпан и Солун до Любляна, ако и вие държите правата линия на Балканите и в Европа. Искам да сте реална конкуренция на Сърбия и България в путьофилството, в противен случай ще ви въртя в спирала от избори като българите!

Въртя ги като пияна тояга и окото ми не мига, хлъц!

Още: Пуделът на Мата Хари

Вие сте малка държава, за 5 години ще си извъртите цялото население във властта и няма да има човек, неоцапан от управлението. Ще се чудите и маете кой да води страната в тия сложни времена - и ще дойде да ви управлява Костя Копейкин, хахаха!

Скъпи македонски юнаци, вие сте по-големи българи от българите и аз ви уважавам, но и вие трябва да ме уважавате, за да се уважаваме взаимно, да има дружба, сътрудничество и взаимопомощ!

Не можах да ви запомня имената, много са сложни, дорогие панславянские и панмакедонские друзья, хлъц, ориг, пожелавам ви всичко най-геополитическо!

Освен това ви пожелавам, дорогие македонски казаци, да си направите един хубав Закон за иноагентите.

Още: Сладко е да си европлювалник, когато ЕС ти плаща сметката

Вие пак ще се правите на европейци, но ще я карате като в Унгария и България - европейци, европейци, ама цял Троянски табун в конюшнята на Европа.

Щом е необходимо, ще ходите за обмяна на опит и консултации в Троян! Искам Македония да стане най-красивото Троянско муле в Европа, с най-лъскавата задница.

И да слушате Костя Копейкин, защото ако не слушате, ще го направя губернатор на Македония и положението ви ще стане “хуже губернаторского”, както е казал Николай Гогол.

Е тогава ще да видите какво значи приплескан комплексар да ви се качи на главите! Но не ви го пожелавам!

Още: Предлагаме експеримент

Това е засега, следете материалите ми в ПРАС-ПРЕС, макар че тия ми цензурират кореспонденциите, аз иначе псувам къде по-живописно, хлъц-пръц!

 

Източник: Прас Прес

Георги Петров
Георги Петров Отговорен редактор
Новините днес