Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Закуски, които гарантират успех: Идеалната храна за всяка зодия

19 май 2023, 22:28 часа

Закуската е началото на всеки ползвотворен ден. Това е много важна част от нашия живот, защото тя дава зарядът на сила и бодрост за целия ден. Оказва се, че в зависимост от знака на зодиака те могат да бъдат напълно различни.

Овен - американска закуска

Овните имат нужда от бързи и лесни закуски, които да им дадат енергия за деня. Идеален вариант е киселото мляко с плодове и ядки, както и пресен портокалов сок. Можете да изберете и бъркани яйца с ароматен и вкусен бекон.

Телец - кафе и сладкиши

Телците обичат обилна закуска, която да ги зареди с енергия за целия ден. Омлет със зеленчуци и спанак, плюс кроасан с масло и конфитюр плюс кафе ще бъде идеална закуска за Телците.

Близнаци - бъркани яйца

Близнаците искат разнообразие и новост в закуската си, но все пак обичат яйцата. Идеална закуска за представителите на знака би била бъркани яйца, както и прясна багета със сирене и шунка.

Каква храна си според зодията?

Рак - Палачинки с шоколадов пълнеж

Раците се нуждаят от топла и уютна закуска, която ще им осигури комфорт през целия ден. Това са овесени ядки с ябълки и канела. Можете да добавите палачинки с шоколадов пълнеж.

Лъв - тост с авокадо

Лъвовете обичат луксозната и гурме храна, но същевременно спазват правилното хранене. Идеална би била сьомга на препечен хляб с авокадо и поширано яйце и пресен сок от моркови, ябълка и джинджифил.

Дева - смути

Девите искат да закусват правилно и питателно. Идеална закуска за Девата ще бъде протеинов омлет със зеленчуци и зелена салата, както и коктейл или смути от пресни плодове и плодове.

Везни - ядки, горски и пресни плодове

Везните обичат хармонията и баланса в закуската си. Идеална закуска е кисело мляко с плодове и мюсли, както и зелен чай с лимон. Можете да включите и пресни плодове, заедно с ядки за десерт.

Скорпион - бурито

Скорпионите предпочитат закуска, зареждаща с енергия и да бъде източник на вдъхновение за целия ден. Това може да е сандвич с авокадо, пиле и зеленчуци, както и прясно изцеден сок от грейпфрут. Но можете да сервирате сочно бурито с месо и халапеньо.

Хранене според зодията: Как да поддържаме красотата и младостта?

Стрелец - понички

Идеална закуска за Стрелците е тост с банан и фъстъчено масло, както и смути от сладолед и пресни горски плодове. А за десерт можете да изберете понички.

Козирог - мъфини с овесени ядки

Козирозите се нуждаят от питателна закуска, зареждаща със сила и енергия за целия ден. Идеален вариант е кисело мляко, мюсли и плодове и чаша кафе с мляко. Освен това можете да приготвите мъфини с овесени ядки за няколко минути.

Водолей - каша

Водолеите обичат да се придържат към здравословна диета. Идеална закуска е оризова каша с кокосово мляко и манго, както и прясно изцеден сок от ананас.

Риби - френски тост

Доброто настроение на Рибите сутрин ще даде обичайния френски тост. Що се отнася до пълнежа му, тук можете да се съобразите с настроението на Риби.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес