Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дания – Англия на Евро 2024: Кога и къде да гледаме мача?

20 юни 2024, 18:22 часа
Реклама

Националните отбори на Дания и Англия излизат един срещу друг днес във втория си мач на Европейското първенство по футбол в Германия. Срещата на "Дойче Банк Парк" във Франкфурт е много важна за двата тима, които бяха сочени за предварителните фаворите в групата. Главен съдия на сблъсъка ще бъде португалецът Артур Диас.

ОБНОВЕНА: С "гол от Халите": Дания открадна точка от Англия и мечтае за 1/8-финалите на Евро 2024 (ВИДЕО)

Дания – Англия: Начален час и ТВ

Мегазвездите на "трите лъва" тръгнаха плахо на Евро 2024 и победиха минимално Сърбия. Селекционерът Гарет Саутгейт не позволи на възпитаниците си да демонстрират въображение в атака и буквално приспа феновете на островитяните със своя скучен футбол. Сега Фил Фоудън, Хари Кейн и компания ще имат възможност да се реваншират на привържениците си.

ОЩЕ: "Англия, фаворит №1 на Европейското, бави времето срещу Сърбия... СРАМ!" (ВИДЕО)

Дания

В колко часа започва Дания – Англия?

За да се противопостави на Англия, Дания ще трябва да бъде по-прецизна в нападение и безгрешна в защита. "Червеният динамит" е един от скритите фаворити на шампионата на Стария континент, но не успя да победи коравия тим на Словения в първия си мач. Двубоят между Дания и Англия започва в 19:00 българско време.

Коя телевизия ще излъчва Дания – Англия?

Срещата ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Телевизията, която ще излъчи Дания - Англия ВИЖТЕ ТУК!. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Дания - Англия НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес