Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бразилия – Колумбия: Кога и къде да гледаме дербито в група „D“ на Копа Америка?

02 юли 2024, 10:00 часа
Реклама

Националните отбори на Бразилия и Колумбия излизат един срещу друг в последен мач от група „D“ на турнира Копа Америка, който тази година се провежда в САЩ. Двата тима са лидери в подреждането и вече мислят за елиминационната фаза на надпреварата.

Бразилия – Колумбия: Начален час и ТВ

Бразилия стартира по неубедителен начин участието си в Копа Америка, след като направи равенство 0:0 с тима на Коста Рика. След това обаче Винисиус и компания се представиха отлично във втората си среща и буквално прегазиха Парагвай с 4:1.

Колумбия пък започна битката си за класиране на 1/4-финалите на надпреварата с победа с 2:1 над Парагвай. Последва нов успех – с 3:0 над Коста Рика, който им гарантира първото място в групата.

Национален отбор по футбол на Колумбия Национален отбор по футбол на Парагвай Копа Америка

В колко часа започва Бразилия – Колумбия?

Мачът между Бразилия и Колумбия е насрочен за тази нощ. Двубоят ще стартира в 04:00 часа българско време. Срещата ще се състои на стадион „Леви'с Стейдиъм“ в Санта Клара, Калифорния.

Коя телевизия ще излъчва Бразилия – Колумбия?

Дербито между Бразилия и Колумбия ще бъде предавано пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчва срещата е Мах sport 3. Следете всичко най-интересно от Копа Америка в спортната секция на Actualno.com.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Копа Америка.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес