Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За пример: Румъния се сбогува с ЕВРО 2024 с писмо и безупречна чистота в съблекалнята (СНИМКА)

03 юли 2024, 22:46 часа
Реклама

Националният отбор по футбол на Румъния напусна ЕВРО 2024 с високо вдигната глава. Въпреки че отпаднаха от Нидерландия на 1/8-финалната фаза, румънските футболисти дадоха добър пример, като изчистиха съблекалнята си и оставиха прощално писмо към домакините.

Румъния остави благодарствено писмо до домакина Германия

От УЕФА публикуваха снимка на съблекалнята и оставеното писмо, в което румънците благодарят на Германия за гостоприемството. "Евро 2024 беше едно от най-важните ни преживявания във футбола и ние сме много щастливи, че Германия беше сцената, на която се проведе."

"Всеки мач, всяка емоция, всеки резултат ни събра, за да усетим магията на футбола... Благодаря ви, че ни дадохте усещането да сме у дома", се казва в писмото на Румъния, оставено в съблекалнята след последния мач на турнира.

Румъния определено може да се гордее с представянето си на ЕВРО 2024, след като успя да излезе от груповата фаза. Около това мнение се обединиха и спортните редактори на Actualno.com в последния епизод за Европейското, в който се направи обзор на 1/8-финалите (ВИДЕО).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес