Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

England is going home, мрънкащият Роналдо - също! Прогнози за 1/4-финалите на ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

04 юли 2024, 07:00 часа •
Реклама

Англия и Португалия няма да прескочат 1/4-финалите на ЕВРО 2024. Около това мнение се обединиха спортните журналисти на Actualno.com Стефан Йорданов, Бойко Димитров и Джем Юмеров в поредния футболен епизод, посветен на Европейското първенство. А техният колега и главен редактор на Sportlive.bg Иво Вецев е на сходно мнение.

Франция - Португалия: прогнози за дербито

Джем, който е лидер в играта с прогнози след изиграването на 1/8-финалните мачове, прогнозира равенство между Франция и Португалия. Той все пак допусна, че "мореплавателите" може да победят на дузпи, воден от това, което показа стражът Диого Коща срещу Словения. Стефан, Бойко и Иво, които са в ролята на догонващи, прогнозираха минимална победа за Франция.

С мрънкащия Кристиано: португалците са дотук!

"Мисля, че португалците са дотук. Особено с нервния Кристиано, мрънкащия Кристиано. Ако продължава да ги прави тия номера от предния мач, просто французите няма да простят на Португалия.", каза Бойко Димитров. 

Кристиано Роналдо

Грехота е да се заложи на победа на Англия

Още от самото начало на предаването водещият Стефан Йорданов даде заявка, че ще търси изненади в прогнозите, за да се опита да скъси изоставането си до лидерите. Той промени няколко от прогнозите си, за да контрира прогнозите на Джем, но нямаше как да го направи за двубоя на Англия срещу Швейцария.

"England is going home! Приключиха според мен "трите лъва", каза Джем, прогнозирайки победа за Швейцария. "Взехте ми прогнозите", отвърна Стефан. "Сега се чудя дали да не заложа на Англия, но ще е грехота да го направя. Не вярвам на Гарет Саутгейт и не виждам как Англия ще победи Швейцария, колкото и нелепо да звучи, защото Англия е фаворит на този турнир", добави още той.

Стефан Йорданов, Бойко Димитров и Джем Юмеров

"Не мога. Сърце не ми дава да дам прогноза за победа на Англия", заяви Стефан. Той копира прогнозата на Бойко и Иво, които също очакват равенство 1:1. Другите два четвъртфинала: Испания - Германия и Нидерландия - Турция, също предизвикаха дебати в студиото. Както и любопитни и разнородни прогнози.

Кой ще е най-хубавият мач на ЕВРО 2024?

"Очаквам това да е най-хубавият мач на Европейското. Може би най-добрите отбора до момента. Това е скрит финал. Испания наистина ме уплаши в последния си мач срещу Грузия", заяви Джем по отношение на голямото дерби между Испания и Германия. И той, и Бойко очакват Испания да вземе победата. А Иво и Стефан заложиха на други прогнози в търсене на изненадата.

Испания - Грузия Нико Уилямс Ламин Ямал

Пристрастна прогноза за Турция?

В последния четвъртфинал Стефан изрази надежда, че Джем ще се поддаде на пристрастията си към Турция, за да даде по-слаба и необмислена прогноза. "Миналия мач бях отписал турците. Мислех, че ще загубят от Австрия. Моята прогноза е за 2:2 и се надявам в продълженията или дузпите турците да продължат", каза Джем.

Стефан, Бойко и Иво веднага атакуваха прогнозата на Джем, като заложиха на победа за Нидерландия. А кой със сигурност ще вкара гол в този мач и защо Джем се провъзгласи за Лудогорец - гледайте във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес