Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Един убийствен фаворит и жестока конкуренция за топ 3 в Гран при на Унгария

21 юли 2023, 12:38 часа
Реклама

Този уикенд ще се проведе Гран при на Унгария на легендарната писта "Хунгароринг". Както във всеки друг старт от началото на сезона във Формула 1, един пилот отново е абсолютен фаворит пред всички останали - Макс Верстапен. Кои пилоти обаче ще допълнят топ 3? 

Има ли кой да спре Верстапен в Унгария?

Букмейкърът efbet предлага 1.31 коефициент Верстапен да спечели Гран при на Унгария. Пазарите за краен победител в надпреварата са налични в секцията "Дългосрочни пазари" на сайта на букмейкъра. Далеч по-интересна обаче се очертава битката за място на почетната стълбичка.

Люис Хамилтън, Макс Верстапен и Шарл Льоклер

Перес, Алонсо и Хамилтън в спор за топ 3

Няколко пилота са с изравнени шансове да спорят за второто и третото място. Сред тях са Серхио Перес, Фернандо Алонсо, Люис Хамилтън, Ландо Норис, а също и пилотите на Ферари Шарл Льоклер и Карлос Сайнц. Джордж Ръсел също не е за "отписване".

В сайта на efbet са налични пазари за топ 3 на Гран при на Унгария. Ставката за Верстапен да попадне в топ 3 е 1.16. За място на неговия съотборник Чеко Перес сред първите трима букмейкърът предлага 1.73 коефициент. За Алонсо в топ 3 ставката е 2.00, а за Хамилтън - 2.20.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес