Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съвет за всяка зодия за днес, 16 март (Част 2)

16 март 2021, 00:05 часа

Везни

Везните е препоръчително да останат у дома днес. Жените Везни се чувстват леко депресирани и най-лесно могат да се измъкнат от това свое състояние, ако прочетат любима книга и се поглезят с процедура, свързана с разкрасяване.

Скорпион

Скорпионите ще бъдат целеустремени днес. Не бива обаче да забравят от къде са тръгнали. Не е препоръчително да бъдат толкова самоуверени, тъй като това може да им изиграе много лоша шега. Изслушвайте човека до вас и не се опитвайте да налагате своето мнение.

Стрелец

Стрелците ще бъдат спокойни в днешния ден. Те ще попаднат в шумна компания с много хора. Ще им бъде приятно да комуникират с останалите и да се забавляват. Денят е под знака на хармонията и любовта. Възможно е скоро да срещнат голямата си любов.

4-те зодии, които винаги работят и се стараят повече от другите

Козирог

Козирозите днес не е препоръчително да преминават на по-следващ етап от своята връзка. Ако са планирали предложение за брак, най-добре да изчакат още малко, докато не са напълно убедени, че това е човекът за тях. Някои от представителите ще научат добра новина, свързана с появата на дете.

Водолей

Водолеите ще имат съмнения във всеки днес. Ще им бъде трудно да общуват с колеги и приятели. Ще чувстват постоянна конкуренция и това е възможно да ги изкара извън зоната им на комфорт. За предпочитане е да си вземат почивен ден и да премислят нещата на спокойствие.

Част 2: Как мъжете от различните зодии изразяват чувствата си

Риби

Рибите днес се очертава да се видят с роднини. Те трябва да се отнасят внимателно с тях и да попиват съветите им, които много биха им помогнали занапред в живота. Важно е да обърнат внимание на дома и половинката си. Не са препоръчителни пътувания.

Част 1 - четете ТУК :)

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес