Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-надеждните мъже за брак според дата на раждане

19 септември 2024, 18:00 часа

Денят на раждане е ключът към тайната на личността. Датата на раждане ще ви подскаже какъв характер има човек и как може да се държи в житейски ситуации. А също така по тази цифра можете да разберете дали мъжът в брака ще бъде надежден и любящ съпруг.

Кога се раждат идеалните мъже? Обяснява Аделина Панина - астролог, езотерик, екстрасенс, таролог.

Дата на раждане: 20

Още: Защо мъжете трябва да избягват добавките с рибено масло?

Представителите на мъжкия пол, появили се на 20-ия ден от месеца, са идеални за семейни отношения. От младежките си години те не са привърженици на кратките романи, затова подхождат отговорно към избора на спътник. За тях е изключително важно да поддържат хармонията и разбирателството в двойката.

Тези мъже са много мъдри, дори отвъд годините си. Умеят да намират правилните думи и винаги са готови да подкрепят половинката си с полезни съвети. Те са отлични съпрузи и бащи. Те не дават повод за ревност, защото на първо място имат семейство. Освен това с истинско удоволствие се срещат с роднините по празниците на обща трапеза.

Дата на раждане: 23-ти и 5-ти

Тези мъже винаги подкрепят традиционните ценности и смятат духовното развитие за важно. Най-често на 23-ти и 5-ти от датата на раждане са привърженици на големите семейства и църковните сватби. С появата на бебетата такива съпрузи няма да търсят повод да отсъстват от дома. Напротив, с удоволствие ще споделят отговорностите за възпитанието и грижите за децата.

Още: 5 типа мъже, които всяка жена заслужава да има до себе си

Във връзките ще се проявяват галантно, като истински джентълмен. В младостта се радват на голяма популярност сред момичетата, но към избора на своята избраница подхождат отговорно. В жената търси партньор със сходни възгледи за семейството. Мъжете, родени на 5-и и 23-и, не бързат с предложението за брак, тъй като за тях сватбата е много сериозна стъпка. Те искат да са напълно сигурни, че желанието за създаване на семейство е взаимно.

Дата на раждане: 24-ти и 6-ти

Ако имате късмета да срещнете мъж, роден на 24-ия или 6-ия ден от месеца, сте намерили истински закрилник. Те правят всичко възможно, за да направят спътника си щастлив и да не се нуждае от нищо. В тези дни се появяват работохолици и предприемчиви личности. Не се страхуват да поемат допълнителни отговорности в работата, тъй като винаги се стремят да подобрят живота на близките си. Ако в семейството има труден период, те не оставят близките си и помагат за решаването на проблема с всички сили.

Освен това те са емпатични и разбиращи личности, готови да изслушат любимата си, да споделят нейните тревоги и болка. Грижата им се разпростира и върху децата: такива бащи искрено се интересуват от успехите на детето в училище, от неговите хобита и помагат при избора им.

Още: Само за мъже: 3 аксесоара за топ плажна визия

Дата на раждане: 30-то и 3-то число на месеца

Мъж, роден в тези дни, може да стане надежден и верен съпруг. Той едва доловимо усеща женската природа, умее да предугажда настроението и знае как да предизвика искрената усмивка на любимата. Такива съпрузи не са склонни към манипулации, насилие или изневери. Те са възпитани в правилните традиции - да се отнасят към съпругата си с уважение и любов, и напълно споделят този подход.

С мъжете, родени на 30-ти и 3-ти, винаги е интересно да прекарват времето си. Те бързо намират тема за разговор, умеят да изслушват и да дават полезни съвети. Не отказват да помагат вкъщи, много от тях обичат да готвят и да радват любимите си жени с вкусни ястия. Във възпитанието на децата те не правят всичко перфектно, но са готови да се учат от грешките, така че децата да усещат тяхната любов и подкрепа.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес