Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-добрите недооценени рап песни за всички времена?

15 февруари 2023, 15:00 часа
Реклама

Рапът като музика има много любители сред всички поколения. В следващите редове ще видим кои са най-добрите рап песни за всички времена. Вярваме, че доста от тях ще са ви любими. Вижте ги: 

Реклама

Hit ´em up на 2Pac

Това и до ден днешен остава парче без аналог. Излязло в далечната 1996-та то е част от войната между Запада и Изтока в САЩ, а в нейния център са двама души - 2Pac и Notorious B.I.G. За жалост тя завършва с трагедия, но опитайте да слушате тази песен извън контекста на тези събития. Тя е рап класика, има страхотна заигравка в текста, много нападки и страхотно видео. 

Ether на Nas

Още една рап класика, но този път от началото на века. Професионалното съревнование между Nas и Jay-Z ни дава някои от най-добрите рап парчета, а Ether определено е едно от тях. Победителите тук са феновете, а всеки човек има пристрастие за това кой от двамата легендарни рапъри е по-добър. 

No vasseline на Ice Cube

Една песен, която ни връща в 1991-ва година. Ако има песен, която обижда всички в равни количества, то това определено е тази. Ice Cube днес може и да е по-известен с филмите си за младите хора, но това, което го направи рап легенда са песни като тази. 

Takeover на Jay-Z

Вече споменахме едната половина от рап съревнованието в началото на века между Jay-Z и Nas, а това тук е парчето, което съпругът на Бионсе пусна през 2001-ва година. Някои от най-запомнящите се лирики превръщат тази песен в любима на всички негови фенове. Цялата песен е провокация към Nas, а тази продуктивност радва всички фенове. Бийтът в самата песен е направен така, че да подчертае уникалния глас на рапъра. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес