Как се справяш със стреса според зодията?

3359
Как се справяш със стреса според зодията?
Снимка: iStock/Guliver

Когато стресът ни дойде в малко повече, значи е време да разпуснем. Според своята зодия, всеки го прави по различен начин.

Ето как "презарежда" всеки знак: 

Овен - тренировки

Представителите на тази зодия за силно енергични и активни, затова започва да влага всичко от себе си в добра тренировка. Ако сте се почувствали стресирани, хуквайте към най-близката спортна зала, хващайте тежестите и съвсем скоро ще бъдете много по-добре.

Телец - разходки по магазините

Това е едно от най-любимите занимания на Телците. Харесват идеята да пазаруват, но имат достатъчно разум да не прахосват излишни пари, така че за тях перфектния начин да разпуснат е точно този.

Близнаци - излизания с приятели

Близнаците са свикнали да бъдат постоянно сред хората, да са душата на компанията. Затова, в моментите когато не се чувства добре, по най-позитивен начин ще му се отрази да излезе и се посмее със своите близки или приятели или да направят нещо по-интересно.

Рак - хапване

Раците са типична зодия, обичаща храната и способна да оцени нейното качество. Ето защо най-лесно биха презаредили чрез една хубава вечеря, а защо не и някой вкусен десерт.

Лъв - танцуване

Какво те стресира според зодията ти

Постоянното напрежение не се отразява добре на никого - нито психически, нито пък физически. Може да доведе до безсъние и раздразнителн...

Лъвовете, както и Девите са проактивни, но едновременно с това постоянно търсят начин да се социализират и да покажат своите умения. Най-добре чрез танците могат да направят това. Затова не биха отказали всяка възможност за вечерно излизане в някой клуб или например за тренировки по салса.

Дева - масаж

Девите непрекъснато се грижат за другите и рядко им остава време за самите себе си. Поради тази причина те най-добре биха разпуснали с масаж или спа процедура, където могат да се отпуснат и разделят с напрежението.

Везни - музей

Везните са изключително любопитни и постоянно са в търсене да научат нещо ново или изпитат ново приключение. Много често могат да изберат това с посещение в музей или някакво изложение например.

Ежедневната консумация на какао гони стреса

Редовната консумация на какао е полезна за сърцето: свойствата на напитката помагат за защита на органа по време на стресови ситуации. ...

Скорпион - ровене в социална мрежа

Представителите на тази зодия обичат  винаги да знаят какво правят другите, тайно да коментират и също така да злорадстват по нечии адрес. За тях социалната мрежа е истинско богатство и в това няма нищо лошо.

Стрелец - разходи

Те обичат разпускане сред природата, пътуванията и търсенето на нови места. Затова разходките за тях са изключително приятно занимание. Най-добре релаксират, когато катерят планини или са сред горите.

Козирог - споделяне с близки

8 неща, които тормозят душата ви

Имате ли чувството, че нищо не ви върви? Ако е така, значи спешно трябва да се вгледате във вътрешния си свят, защото нещо тормози душа...

Като цяло Козирогът е много недоверчив и затворен в самия себе си и поради тази причина рядко може да намери някой, с който да сподели своите тъжни или неща, които му тежат. Но открият ли този човек, той би се превърнал в един от наистина малкото източници на спокойствие за него.

Водолей - комедии

Тяхното чувство за хумор наистина е много развито, затова всяка възможност за още доза смях е страхотна за тях. Когато се почувстват натоварени, един комедиен филм с чудесно решение.

Риби - четене

Рибите са любознателни и любопитни, и ето защо едно гмуркане в световете на книгите би било доста приятно занимание за тях. Най-много се увличат по мистериозни жанрове и най-често разпускат с тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com