Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се променят мъжете от различни зодии след сватбата (ЧАСТ II)

06 ноември 2020, 10:57 часа

Астролозите твърдят, че „истинското лице“ на някои зодии се разкрива с печата в паспорта.

В продължение….

Везни

Везните абсолютно не толерират скуката и рутината, за тях е жизненоважно постоянно да изпитват ярките емоции, които търсят, например, в нови хобита. Съпругата на Везни трябва да подкрепя хобитата на мъжа си и да начинанията му, в противен случай това може да доведе до голям скандал.

Скорпион

Честите промени в настроението на мъжа Скорпион могат да са истински тест за съпругата му. Невинаги успява да запази самообладание и кавгите могат да завършат с нападение.

Стрелец

Стрелците са много активни и целенасочени. Затова и търсят подходящо момиче за съпруга за себе си. Те често поставят кариерата на първо място, което не би трябвало да е проблем за тяхната спътница. В по-зряла възраст, след като са постигнали желания успех, представителите на тази зодия се превръща в олицетворение за отличен и лоялен семеен човек.

Козирог

Мъжете от този знак, често са затворени и меланхолични. Те се нуждаят от лично пространство и време, за да се в мълчание. В идеалния случай съпругата на Козирога е запалена по работа или хоби, което ще създаде перфектния баланс във връзката.

Водолей

След брака Водолеят може да започне да ревнува много половинката си. Всъщност, това е правил и преди, но не го е показал. Тази зодия се отвращава от състезанието, както в любовта, така и в кариерата. Жената ще трябва да отстъпи място на съпруга си Водолей във всичко.

Риба

В брака с Риби жената трябва буквално да върви по течението, защото този мъж не обича рутината. От друга страна, приятни изненади като неочаквани срещи и спонтанни пътувания постоянно ще изненадват съпругата му.

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес