Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

8 популярни суеверия, които определят дали детето ще има късмет

29 февруари 2024, 22:12 часа
Реклама

От раждането можете да разберете каква съдба очаква детето - щастлива или трудна. Ето осем популярни суеверия, които показват, че късметът винаги ще придружава вашето дете или обратното.

1. Раждане на новолуние

В този свят късметлии са онези, чийто живот е започнал на новолуние или в следващите три дни след него. Бебетата, родени през магическия период, ще бъдат надарени с добро здраве, защото ще бъдат защитени от естествения спътник на Земята.

2. „Късметлийска риза“ при раждането

Ако детето излезе от утробата в бяла покривка, която визуално прилича на фолио, тогава няма нищо лошо в това. Бебето, напротив, е „родено в риза“. Това означава, че то ще има късмет във всичките си дела и начинания.

Проверете каква ви е съдбата спрямо датата на раждане

3. Прилика с един от родителите

Фактът, че в живота на едно дете го очакват успехи и само приятни моменти, показва и външният му вид. Но има правило: момичето трябва да прилича на баща си, а момчето трябва да прилича на майка си. Ако приликата е почти 100%, тогава щастието и успехът очакват бебето.

4. Избор на правилното име

Преди да кръстите детето си, трябва внимателно да проучите ономастиката. Ако дадете на бебето името на някой велик мъченик или някой, който някога е преживял нещастие, тогава тези характеристики ще бъдат наследени от бебето. Човекът няма да види нищо освен мъка.

5. Детето не трябва да вижда отражението си

Докато бебето навърши поне годинка, трябва да го държите възможно най-далеч от огледалото. Виждането на отражението му е вредно за него. Има древно вярване, че подобна стъпка ще доведе до бедност в живота на детето и ще му донесе трудна съдба.

Характерът на бебето се определя от датата на раждането (ЧАСТ I)

6. Усмихнато дете

Не всички деца показват емоции веднага след раждането. Въпреки това, ако вашето бебе се усмихва през първите две седмици от живота си, това изпраща положителен знак на света. Това означава, че ще се поддържа баланс във всички области в живота на детето. Душата му ще бъде в хармония с тялото му. Той ще живее щастливо и ще печели много пари в бъдеще.

7. Важно е първото нещо, което детето предприема.

Когато детето започне да ходи и да посяга към различни предмети, обърнете внимание какво е взело първо. Ако е кола, тогава той ще бъде състезател или просто любител на бързите коли. Ако е телефон или лаптоп, тогава го очаква прекрасно бъдеще в IT сферата. Ако книга, значи ще чете много и ще учи добре.

8. Обличайте бебето си само в нови неща

Много родители искат да спестят пари за детето си и купуват използвани дрехи или ги вземат от приятели, роднини и по-големи деца. Но това е огромна грешка, защото заедно с предмета бебето поема енергията на бившия собственик. Ако предишният собственик е бил предназначен за съдбата на неудачник или някакъв вид трудности, лишения, тогава вашето бебе също ще ги получи. Следователно трябва да купувате нови неща. Само те имат чиста енергия.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес