Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Случва се: ЦСКА дава власт на Томаш, каквато малцина са получавали

13 септември 2024, 12:52 часа • 1169 прочитания

Българският гранд ЦСКА дава сериозна спортно-техническа власт на Александър Томаш, каквато в последните години почти никой треньор не получаваше на "Армията". И по-конкретно: става въпрос за селекцията на отбора, като всеки един нов трансфер минава през одобрението на Томаш и неговия щаб.

Александър Томаш има последната дума при трансферите на ЦСКА

Последната дума за даден трансфер е оставена на Александър Томаш. Специалистът разкри при първата си официална пресконференция, че последните шест трансфера на ЦСКА са осъществени с категоричното одобрение на неговия треньорски щаб.

"След мача с Ботев, аз и екипът ми бяхме от сутрин до вечер в офиса. Всеки един от тези 6 футболисти е привлечен с категоричната наша оценка. Работим по начин, по който футболистите пристигат, след това достигат при екипа ми и последната дума е моя", каза Томаш.

ОЩЕ: Томаш: ЦСКА ме потърси още миналия сезон, чаках до последно, но не знам какво се случи

Александър Томаш

"Всеки един от тези играчи е привлечен с моето “да”. Кой футболист съм искал, това ще си остане в клуба. Много информация излиза и не трябва да се случва това нещо. Всеки понеделник ще правим оперативка, разпределят се", добави още той.

"ЦСКА е институция и всеки един ден трябва да даваме реална информация. Това нещо ще се случва оттук нататък. Ако не излезе от клуба или от мен, считайте всяка друга информация за SMS от космоса", завърши Томаш по темата.

Какво още каза Александър Томаш при представянето си в ЦСКА, четете в линка.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес